Stemmen! Deze Nijmeegse hond kan Leukste Hond van Nederland worden

Door Babs Bingen 16 april 2019

Vorige week startte Radio 10-dj Gerard Ekdom een zoektocht naar de Leukste Hond van Nederland. En wat blijkt: een Nijmeegse viervoeter maakt nu kans om de grote winnaar te worden! Maar dan moeten we eerst wel allemaal gaan stemmen.

Langharige teckel Willem

Er werden vele honden aangemeld voor de leukste hondenverkiezing. Martin Gaus is zich toen als ware honden-expert over de aanmeldingen gaan buigen. Daaruit heeft hij samen met een jury vijf honden genomineerd waaronder hond Willem uit Nijmegen! Willem is een langharige teckel die een heel kantoorpand opvrolijkt: hij is de Chief Happiness Officer. Enneh, Willem ziet er ook nog eens hartstikke lief uit.

Stemmen!

Wij zijn, net als baasje Anne-Marije, heel erg trots dat er een beestje uit onze stad genomineerd is voor de felbegeerde prijs van Leukste Hond van Nederland. Hoe leuk zou het zijn als ‘onze’ Willem zou winnen?! Tot en met donderdag 18 april 20:00 uur kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Dus Nijmegenaren: we weten wat ons te doen staat! Stemmen kan hier.

Gerard Ekdom met zijn eigen hondjes. (Foto: Radio 10 – Ekdom in de Morgen)

19 april weten we wie de winnaar is

Op vrijdag 19 april wordt de winnaar bekend gemaakt in de ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10. Dan zijn alle genomineerde beestjes ook in de studio aanwezig. De winnende hond krijgt een heerlijk weekend weg met het baasje, een prachtige ‘bokaal’ en natuurlijk eeuwige roem. Daarnaast ontvangen alle finalisten een ‘zorg goed voor je hond’-verrassingspakket. Wij gaan hopen dat Willem er met de winst vandoor gaat!

Lees ook:

Jasper Fietsen

Heel stoer: 7 x succesvolle jonge ondernemers in Nijmegen

Wij van Indebuurt hebben al heel wat toffe enthousiaste Nijmeegse ondernemers gesproken. En wat nou ...

Hilarisch: Jo Janssen vertelt PowNed wat hij vindt van ‘rijke hipsters’ (VIDEO)

Jo Janssen is een markante inwoner van onze stad. Hij heeft vaak zijn woordje klaar over de gebeurte...
Sissy Boy

Sissy-Boy krijgt een doorstart en wil zoveel mogelijk winkels behouden

Winkelketen Sissy-Boy werd vrijdag 12 april failliet verklaard, maar inmiddels is bekend dat de kete...

Meer over

Dieren Nieuws

adv.