Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

O nee! Puppy Simba is al 10 dagen vermist

Door Kim te Woerd 11 november 2019

In onze mailbox kregen wij een verontrustend mailtje van Susan Huurman. Puppy Simba blijkt al 10 dagen vermist! Help jij mee zoeken?

Op donderdag 31 oktober glipte Simba de deur uit bij de oppas in de Lindenholtse wijk Gildekamp. Zijn eigenaresse hielp op dat moment met klussen in een woning aan de overkant. In de voor hem onbekende omgeving zette Simba het verschrikt op het lopen en sindsdien wordt er door de familie volop naar het hondje gezocht.

Simba kan zich overal bevinden

Simba is een zeven maanden oude kruising tussen een Shih Tzu en een Lhasa Apso. Hij – het is een reu – is wit van kleur en heeft lichtbruine vlekjes. Omdat hij net getrimd is, heeft hij een korte vacht. Hij heeft geen bandje om maar is wel gechipt. Het huis van Simba staat in de Malderburchtstraat in Hatert, maar hij kan zich inmiddels overal bevinden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond
Een recente foto van Simba (eigen foto)

Veel kusjes van baasje Gerry

Susan is zelf niet de eigenaresse van Simba, dat is Gerry. In het bericht in deze – speciaal voor de zoekactie geopende – Facebookgroep, zien we dat Gerry Simba héél erg mist:

“Goedemorgen allemaal, Het is vandaag al weer de 10e dag dat ik mijn hondje Simba kwijt ben. We zijn druk met een zoekteam en vele vrijwilligers aan het zoeken en aan het flyeren. Mijn hartelijke dank voor alle steun uit alle hoeken. We denken dat Simba overdag slaapt en s’avonds rondloopt omdat er weinig zichtmeldingen zijn. We hopen vandaag op meer succes. We gaan er weer met zijn allen tegenaan. Lieve Simba hou vol, we gaan jou vinden! Veel kusjes van je baasje Gerry.”

Heb jij Simba gezien?

We hopen voor Gerry dat Simba snel gevonden wordt. Heb jij de gouden tip? Laat het dan aan de eigenaresse weten via 0614807436. Als je Simba ziet kun je hem het beste niet roepen, maar meteen even bellen met de eigenaresse. “We willen namelijk voorkomen dat Simba bang wordt en op de vlucht slaat,” vertelt Susan. Wij duimen dat Simba snel herenigd wordt met zijn baasje.

Lees meer:

Binnenkijken bij Marlijn en Niels: ‘Onze huisdieren hangen soms aan de muur’

Na drie weken samen avonturen beleven in de Braziliaanse jungle was de kogel door de kerk. Marlijn (...
Eveline de Boer

Leuk volgens Eveline: ‘Om zo vaak mogelijk van deze plek te genieten fiets ik graag even om’

De beste tips, die komen natuurlijk van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de all...
bombardement Nijmegen

Op deze historische kaart zie je precies waar Nijmeegse oorlogsslachtoffers woonden

Wist je al dat er een interactieve historische kaart van Nijmegen bestaat? Daarop kun je bijvoorbeel...

adv.