Yum! Er komt een hippe patisserie in de Houtstraat en op deze dag gaat ‘ie open

Door Babs Bingen 22 maart 2019

Ga jij ook zo enorm watertanden van de gedachten aan vers gebakken croissants, stijlvolle gebakjes en romige bonbons? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Nijmegen krijgt een gloednieuwe patisserie!

Van dat nieuws worden we natuurlijk blij! Op dit moment wordt en nog druk geklust en verbouwd in het pand aan de Houtstraat. Het affiche voor de ramen verklapt ons alvast de naam van de nieuwe zaak: Holy Sweets. Roel Wagenaar is de trotse eigenaar én bakker van alle ‘heilige zoetigheden’ en vertelt ons: “Bonbons, éclairs, mooi gebak met chocoladewerkjes erop, croissants… Al dat soort lekkere dingen gaan we hier verkopen.”

Hier komt Holy Sweets (Foto: Indebuurt Nijmegen)

Insta-waardige croissants

Roel’s specialiteit zijn frambozen croissants, die er ook nog eens héél Insta-waardig uitzien. Roel: “Mijn gebakjes en bonbons zien er stijlvol en strak uit. Het leukst vind ik om gebak te maken met mooie chocoladewerkjes erop.”  Over de styling van de winkel is ook al nagedacht: de zaak krijgt de uitstraling van een juwelier.

Roel wil 1 juni open

Roel is een echte Nijmegenaar en werkte voor hij met Holy Sweets begon bij Nijmeegse Hotel Blue en Manna. Hij wilde graag een eigen omgeving creëren wij al het zoete moois kon maken en verkopen, en dat is gelukt! Als alles goed gaat, kunnen we vanaf 1 juni al het zoete lekkers dat hij maakt komen proeven. Daar zijn wij wel benieuwd naar!

Lees ook:

Lekkerrr: de winkels in Nijmegen liggen vol met paaseitjes (VIDEO)

Het is weer paaseitjes tijd! Te vroeg, te laat, of precies op tijd: we kunnen in elk geval naar hart...

Leuk: jouw eigen popcornsmaak kan binnenkort in Nijmeegse bioscopen te proeven zijn

Om van te watertanden: deze 5 typisch Nijmeegse lekkernijen eet je alleen in onze stad

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.