Yes! Deze stoere mannenzaak verhuist binnenkort naar de Lange Hezelstraat

Door Babs Bingen 13 mei 2019

Was het jou ook al opgevallen dat het pand op Lange Hezelstraat nummertje 92 al een tijdje in de steigers staat? Wij weten inmiddels wat erin komt! Spoiler: een hele aanwinst voor de straat.

En het is… Een tweede locatie van Black & Blue! Eigenaren Barry en Sjors zijn flink aan de weg aan het timmeren. Eerder vertelden we je al dat de heren binnenkort te zien zijn in hun eigen online videoserie bij de Jumbo. Maar dat is niet het enige nieuwtje! Nu blijkt óók nog eens dat ze de heren hun zaak gaan uitbreiden!

De zaak uitbreiden en splitsen

Op dit moment zit Black & Blue op de Houtwerf. Daar vind je nu in één grote zaak stoere kleding, lederwaren en bbq-spullen, maar er worden ook workshops gegeven en bbq-cateringen voorbereid. De heren gaan die twee aparte zaken nu van elkaar scheiden en openen daarom een tweede locatie in Nijmegen.

Barry en Sjors van Black & Blue in hun zaak in de Houtwerf (Foto: indebuurt Nijmegen)

Naar de Lange Hezelstraat

Barry vertelt: “De ruimte op de Houtwerf blijft gewoon bestaan. Daar gaan we ons met Black & Blue Events volledig richten op catering en workshops. De winkel verplaatsen we naar een nieuwe locatie: Lange Hezelstraat 92. Dat is naast slagerij Het Vleesch Lokaal. Op dit moment staat het pand nog helemaal in de steigers, maar we hopen er per juli in te zitten.”

Wij zijn héél benieuwd naar de nieuwe locatie van Black & Blue! Eerder gingen wij trouwens al eens bij de heren langs en daar maakten we toen dit leuke artikel over:

Black & Blue

Brothers, neem een kijkje in de burcht van Black & Blue

Barry van den Heuvel en Sjors Coolen begonnen twee jaar gelden met Black & Blue op de Houtwerf aan d...

Lees ook:

Vrij zonnen: Nijmegen heeft nu een officieel naaktstrand en dit is waar

Goed nieuws voor Nijmegenaren die wel houden van 'vrij' zonnen en zwemmen! Er is nu een officieel na...

Stein is bloemist bij Jacco Otten: ‘Kunstplanten, -bomen en -bloemen zijn een echte hype’

Jacco Otten is een bekende naam in Nijmegen. Naast de bloemenwinkel in de van Broeckhuysenstraat in ...

adv.