Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Nijmeegse winkel sluit na 43 jaar z’n deuren en dit is de reden

Door Sophie van den Boogaard 8 januari 2019

Superjammer: Tijdschriftenhandel Van A t/m Z in de Bisschop Hamerstraat stopt ermee. Anja en Ron verkopen al sinds 1976 tijdschriften, kaarten en souvenirs in de winkel. En nu is het mooi geweest, vinden ze. 

Met pensioen

“Ron is al een jaar met pensioen, en per 1 maart houden we het allebei voor gezien,” vertelt Anja. Hun winkel siert al meer dan 40 jaar lang het Nijmeegse straatbeeld. “Op een gegeven moment kom je op een punt dat je moet vernieuwen. Je moet bijvoorbeeld een webwinkel hebben om op te kunnen boksen tegen concurrenten. Daar gaan we niet meer aan beginnen, voor ons is het nu mooi geweest. We gaan met pensioen,” vertelt Anja.

Posted by Tijdschriftenhandel a t/m z on Monday, 11 March 2013

 

Vaste klanten

Voor de vaste klanten is het wel even omschakelen. “Er zijn weinig echte speciaalzaken op het gebied van tijdschriften, en voor sommige mensen die bijvoorbeeld niet goed weten hoe ze iets bij een webshop kunnen bestellen is het wel lastig dat wij weggaan. Die lezen dan bijvoorbeeld graag een buitenlands tijdschrift dat alleen bij Van A t/m Z verkocht wordt. Ik denk dat de kiosk op het station nog het dichtst in de buurt komt als vervanging,” vertelt Anja.

 

Posted by Tijdschriftenhandel a t/m z on Wednesday, 2 May 2012

 

Met vakantie

Wat ze gaan doen met hun vrije tijd weten ze nog niet helemaal zeker, maar in elk geval komt er eerst een vakantie. “Ik weet niet eens meer wanneer ik voor het laatst met vakantie geweest ben! We werkten natuurlijk zes dagen per week in de winkel. Ik hou erg van honden en het lijkt me dan ook leuk om bijvoorbeeld af en toe hondenoppas te zijn. We hoeven ons in elk geval niet te vervelen!”

De winkel is nog open tot 1 maart. Vanaf 16 januari start de leegverkoop en krijg je flinke korting op strips en leuke kaarten.

Lees ook:

Trianon

Die zagen we niet aankomen: dit populaire café in Nijmegen Oost staat helaas te koop

Voor een hoop Nijmegenaren zal dit even slikken zijn: café club Trianon staat te koop. De populaire ...

Hoppa! Hier in Nijmegen vind je een gloednieuw burgerrestaurant

Hamburgerliefhebbers opgelet: vanaf nu heeft Nijmegen een nieuw restaurant waar je heel veel verschi...

Keileuk: wij weten wat er in het pand van Hobbema komt

Een tijdje geleden berichtten we dat restaurant Hobbema in Nijmegen-Oost te koop stond. Inmiddels we...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.