Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stage lopen bij Hoppenbrouwers? Check dan het Online Stage Bij Event!

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek 3 mei 2020

Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers Techniek welkom als stagiair, trainee of bbl’er! Wil jij zelf je toekomst in de techniek bepalen? Ontdek dan welk traject bij jou past tijdens het Online Stage Bij Event op donderdag 14 mei vanaf 14.00 uur. Wie weet vind jij jouw nieuwe stage bij Hoppenbrouwers!

Tijdens het Online Stage Bij Event kom je alles te weten over de kansen en doorgroeimogelijkheden bij Hoppenbrouwers. Je kunt vanuit allerlei technische opleidingen bij ze terecht, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering of mechatronicaMet 12 vestigingen, waaronder in Nijmegen, is er bij jou ook een vestiging van Hoppenbrouwers in de buurt! 

In gesprek met stagiairs

Als jij op 14 mei online het event checkt (je moet je wel even aanmelden), dan kun je chatten met verschillende stagiairs, bbl’ers en trainees om alles te weten te komen over de mogelijkheden bij Hoppenbrouwers. Giel Brekelmans is hbo-stagiair werktuigbouwkunde op de afdeling Ziekenhuizen. Tijdens een meet & match event kwam hij in contact met Hoppenbrouwers, voor hem de ideale stageplek om de hoek. “Met mijn begeleider Jan heb ik een goede klik. De gezelligheid en het harde werken gaan goed samen binnen ons team.” 

Tekst loopt door onder foto. 

stage lopen hoppenbrouwers
Stagiair Giel. Foto: Hoppenbrouwers

Ontdek wat past bij jouw toekomst

Na een bezoek aan de banenavond bij Hoppenbrouwers wist Tim Libbers het zeker: in de techniek ligt zijn hart. Inmiddels werkt hij als leerling-monteur. “Tijdens het werken aan projecten krijg je veel vrijheid om zelf diverse zaken op te pakken, maar wanneer je iets niet begrijpt, kun je altijd vragen stellen aan je collega’s of de praktijkopleiders.” Bram Persoon startte vorig jaar als een van de eerste trainees en rouleert nu tussen verschillende functies op zijn afdeling. Hij krijgt de vrijheid om zo te ontdekken wat het beste bij hem past. “Tijdens dit traject krijg je vanuit Hoppenbrouwers aanvullende trainingen en cursussen, waar je bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Het leerpad en de route van iedere trainee is anders, we worden echt persoonlijk begeleid in wat je wilt bereiken en waar je ambities liggen. Het traineeship is eigenlijk een snelstart van waar je naartoe wilt in de toekomst.”

Tekst loopt door onder foto. 

Bij Hoppenbrouwers is ruimte voor bbl’ers. Foto: Hoppenbrouwers

Aanmelden voor het Online Stage Bij Event

Ben je enthousiast geworden en wil je ook aan de slag bij de technisch dienstverlener? Schrijf je dan gauw in voor het Online Stage Bij Event op donderdag 14 mei en ontvang jouw persoonlijke programma voor dit event. Wil je één-op-één overleggen over de mogelijkheden? Geen probleem: er wordt automatisch een speedmeet voor jou gepland met een expert!

Aanmelden kan via de oranje button:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek. Meer over Hoppenbrouwers Techniek ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek installatiebedrijven

Vandaag gesloten

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.