Wuttt? Nieuwe sauna op de Berendonck zoekt 200 werknemers!

Door Janneke van Bergen 31 december 2018

Wij schreven er al eerder over en in mei 2019 is het dan zover. Aan recreatieplas de Berendonck openen de deuren van de megasauna Thermen Berendonck. En als je nog werk zoekt: er staan 200 vacatures open!

Saunameesters en beautyspecialisten gezocht

Thermen Berendonck is op zoek naar mensen voor in de horeca, tuinonderhoud, beauty, wellness en techniek. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag als beautyspecialist of als saunameester? Of ontvang je liever gasten aan de receptie? Er zijn banen genoeg.

Voorlichtingsbijeenkomst

Wil jij weten welke vacatures er allemaal nog meer open staan? Ga dan naar de speciale voorlichtingsbijeenkomst in de week van 21 januari bij bij UWV/Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Je vindt het kantoor aan de Nieuwe Dukenburgseweg 21a in Nijmegen.
Wil je graag naar deze bijeenkomst? Meld je dan wel even aan en stuur een e-mail naar [email protected]. Vermeld in de onderwerpregel Bijeenkomst Thermen Berendonck.

Ben jij ook zo benieuwd?

Ben jij ook zo benieuwd hoe het nieuwe welnessresort Thermen Berendonck eruit komt te zien? We hebben de ontwerpen en projectbeelden. Je checkt ze hier!

Thermen Berendonck sauna Berendonck

Wow! Zo komt Thermen Berendonck eruit te zien (groot en luxe)

Aan het water van de Berendonck verrijst langzaam maar zeker een mega welnessresort. Thermen Berendo...

Lees ook:

Zo erg is het personeelstekort in regio Nijmegen

Waar het vijf jaar terug nog knap lastig was om een nieuwe baan te vinden - met name in bepaalde sec...

 

 

adv.