Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ZZP’ers opgelet: 9 x een flexplek huren in Nijmegen doe je hier

Door Eveline de Boer 24 januari 2020

Ben jij een Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’ers) en op zoek naar een flexplek in Nijmegen om te vergaderen, mensen te ontvangen, anderen te ontmoeten of gewoon lekker te werken? Wij vonden negen hotspots waar de twee basisbehoeften van elke ondernemer te vinden zijn: Wifi en koffie.

Page 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

De Vasim

Bij de Vasim huur je zowel tijdelijke als vaste ruimtes. Een kantoorruimte heb je al voor ongeveer 40 euro per vierkante meter per jaar. Dan heb je een fraaie werkplek inclusief op het inspirerende industrieterrein. Daar zit standaard elektriciteit en WiFi bij. Op dit moment zijn er geen vrije werkplekken bij de Vasim beschikbaar. Toch je zinnen gezet op deze locatie? Dan kan je je hier aanmelden voor de wachtlijst.

Busy Jim Carrey GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Stichting Cultuurspinnerij de Vasim ontdekken?

Stichting Cultuurspinnerij de Vasim overige bezienswaardigheden

Winselingseweg 41, Nijmegen

Bekijk meer:overige bezienswaardigheden

Bedrijvencentrum Groenestraat

Ben je op zoek naar een ruimte om te vergaderen of om iemand te ontvangen? Die kan je huren bij Bedrijvencentrum Groenestraat. Je huurt er volledige ruimtes, maar ook flexplekken. Een flexplek kost per dagdeel 25 euro, per dag 40 euro en per week (ochtend en middag) 150 euro. Extra leuk: een aantal keer per jaar wordt er op de vrijdagmiddag een VrijMiBo gehouden waar je als ondernemer kan aanschuiven om onder het genot van een drankje andere ondernemers te ontmoeten.

Paper Airplane Rage GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Bedrijvencentrum Groenestraat ontdekken?

Bedrijvencentrum Groenestraat zakelijke dienstverleners

GeopendHele dag

Groenestraat 294, Nijmegen

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

De Kantoortuin

De kantoortuin bevindt zich onder het dak van De Smeltkroes: een verzamelplek voor creatieve ondernemers en vind je in het Honigcomplex. De kantoortuin is open sinds 1 januari 2020. Wil je een flexplek huren op deze fijne plek? Dat kan al vanaf 135 euro voor een periode vanaf 3 maanden. Een vaste werkplek voor een periode van minimaal 6 maanden kost 175 euro. Als je een ruimte huurt kun je 24 uur per dag terecht en mag je gebruik maken van de keuken, koffiemachine, kletskubussen en de vergaderruimtes.

Relaxed Office GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over De Smeltkroes ontdekken?

De Smeltkroes zakelijke dienstverleners

Waalbandijk 16, Nijmegen

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Business Centre Kraayenhofkazerne

De Kraayenhofkazerne in Nijmegen is net als Kerkenbos één van de werkplekken van Color Business Centre. Wat nu kantoor is, werd in 1905 gebouwd in neo-renaissance stijl en diende als kazerne. In dit historische gebouw in Nijmegen-Oost zijn werkplekken en ateliers te huur. Er zijn vooral creatieve ondernemers aan het werk en je hebt ook nog eens een leuk restaurant waar je kan lunchen of koffie kan drinken. De prijzen zijn op aanvraag.

Fake Office GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Color Business Centre Krayenhoffkazerne ontdekken?

Color Business Centre Krayenhoffkazerne zakelijke dienstverleners

Molenveldlaan 152, Nijmegen

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Fika kantoor

Je eigen werkplek in een super gezellig lunchtentje in Nijmegen? Dat kan gewoon. Voor 175 euro per maand heb jij je kantoor in Fika. En dat is inclusief onbeperkt koffie en thee. Als je een abonnement afsluit ben je daarnaast verzekerd van een werkplek. ‘S ochtends reserveer je jouw favoriete bureau met één belletje. Je kan Fika Kantoor ook voor één dag of een paar uur gebruiken. Benieuwd naar meer informatie? Klik hier.

Work Working GIF by Team Coco - Find & Share on GIPHY


Meer over Fika ontdekken?

Fika cafés

Gesloten10:00 - 20:00

Van Broeckhuysenstraat 5, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

SplendorFlex

Je kunt vanaf nu ook flexplekken huren in de Splendorfabriek in Nijmegen. Dat kan voor één dag per week (135 euro per maand), voor twee dagen per week (195 euro per maand) of voor vijf dagen per week (295 euro per maand). Er is een keuken, vergaderruimte en binnenkort zelfs een dakterras. Ook heb je hier een eigen postadres aan de St. Annastraat. Meer weten? Check dan dit artikel.

Office Working GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Splendorfabriek ontdekken?

Splendorfabriek dienstverlening

Sint Annastraat 198, Nijmegen

Bekijk meer:dienstverlening

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen biedt ook een toffe werkplek voor ondernemers. Daarnaast helpen zij jouw ondernemende ambities waar te maken en raak je geinspireerd door alle andere aanwezige ondernemers! Je werkt in een energieke omgeving met een ondernemende spirit. Naast goede werkplekken, bieden zij ook meerdere vergaderruimtes, een conferentieruimte, een chillroom en een ruime keuken met dagelijks een gezamenlijke lunch. Wil je het zelf ervaren? Dan kun je je aanmelden voor een proefzitdag.

Day Office GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over StartUp Nijmegen ontdekken?

StartUp Nijmegen

GeopendHele dag

Stationsplein 26, Nijmegen

NEX’D

Dichtbij het station kun je een eigen vaste werkplek huren bij NEX’D. Of je nu als zelfstandige werkt, veel van je werkzaamheden outsourced of in de beginfase van je onderneming staat: met een Private Desk bij NEX’D krijg je voor 289 euro per maand alle voordelen van een eigen kantoor op een toplocatie, zonder de lasten. Je krijgt een eigen ergonomische werkplek met een afsluitbare ladekast. Ook is er onbeperkt koffie, thee en fruit voor de huurders. Kijk hier of deze locatie iets voor jou is.

Fun Office GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over NEX’D ontdekken?

NEX’D

GeopendHele dag

Spoorstraat 30A, Nijmegen

Werkplaats de Witt

Heel vroeger was er in dit pand een slagerij, toen een drukbezochte videotheek en nu een bruisend bedrijfsverzamelpand. Bij Werkplaats de Witt werken ondernemers, zoals een HR professional, een consultant, een edelsmid, schilders, kappers en zangeressen vanuit eigen ruimtes. Ben jij ondernemer en bezig met leuke, inspirerende dingen? En wil je dat we je op de hoogte houden van een eventuele werkplek die vrijkomt? Stuur dan een mailtje!

Baroness Von Sketch Yes GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Werkplaats de Witt ontdekken?

Werkplaats de Witt

Jan de Wittstraat 2, Nijmegen

lees ook:

Gemiddeld 132 auto-inbraken per dag in Nederland: zo zit het in Nijmegen

Dat is erg vervelend! Wil je 's ochtends in je auto stappen, zie je dat je autoruit is ingetikt en e...

De stoere vrouwen van Dutch Harbour Tattoo: ‘De sfeer is hier huiselijk’

In de Lange Hezelstraat vinden we Dutch Harbour Tattoo. Eigenaresse Marianne (58) runt de zaak met h...
vereeniging Grandcafé

Architectuurprijs 2020: Deze Nijmeegse gebouwen zijn genomineerd

Het is geen geheim dat onze stad veel architectonische hoogstandjes kent. Op de Gelderlander lezen w...
Page 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.