Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Extra personeel gezocht: 5 x vacatures in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 23 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Nijmegen op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Stage/werkervaringsplek filmfestival InScience

Ben jij helemaal fan van films? InScience – International Science Film Festival Nijmegen is hét Nederlands filmfestival voor de wetenschapsfilm en vindt plaats in Nijmegen. Er zijn stage- en werkervaringsplekken bij verschillende afdelingen zoals Filmprogramma, Marketing & Communicatie, Hospitality & Relatiebeheer en Talks.

Stage/werkervaringsplek filmfestival InScience

Functieomschrijving: InScience - International Science Film Festival Nijmegen is hét Nederlands f...

Designer

Ligt jouw passie in het ontwerpen en tekenen van installaties binnen de brandveiligheid? Start dan in de functie van Designer! Je bent technisch inhoudelijk betrokken bij uiteenlopende projecten op het gebied van brandveiligheid en weet als geen ander een nieuw ontwerp te maken die aansluit bij de wensen en eisen van de klant. Op zoek naar een baan met vrijheid, technische diepgang en verantwoordelijkheid? Start dan je carrière als Designer bij FireX!

Designer

Firex B.V. Dienstverband: Branche: Standplaats...

Buschauffeur Nijmegen en omgeving

Vind je het leuk om achter het stuur te zitten en onze reizigers veilig en tijdig met de bus of trolley van A naar B te vervoeren? Ben je een echte gastheer/gastvrouw en sta je stevig in je schoenen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Buschauffeur Nijmegen en omgeving

Transdev Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Functioneel Applicatiebeheerder

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de applicaties binnen de organisatie. Je geeft advies over verbeterslagen die binnen de applicaties gemaakt kunnen worden en bent het aanspreekpunt die er voor zorgt dat de gebruikers tevreden zijn.

Functioneel Applicatiebeheerder | Dienstverlening | Microsoft Office 365 | Sharepoint

iSense ICT Professionals Dienstverband: Branche: ...

Storingsmonteur food

Is sleutelen jouw passie en krijg jij energie van het oplossen van complexe storingen in alle facetten van de techniek? Hier krijg jij een hele mooie zelfstandige rol aangeboden als storingsmonteur food (3 ploegen) omgeving Nijmegen.

Storingsmonteur food

Processionals Dienstverband: Branche: Standpla...

Meer vacatures:

Accountmanager

FYGI Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Klantenservice medewerker VodafoneZiggo

Werkplaatsmonteur Heftrucks

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.