Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Nijmeegse organisaties hebben nu helpende handen nodig

Door Jeffrey Hage 23 oktober 2020

De pandemie is helaas alweer een hele tijd aan de gang. De ziekenhuizen liggen vol, de supermarkten draaien overuren en de horeca ligt op zijn gat. Er zijn dus instellingen die mensen nodig hebben en mensen die thuis zitten. Deze organisaties in Nijmegen hebben jouw hulp nu hard nodig.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag bij het CWZ

Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen stijgt snel, ook in CWZ. Net als dit voorjaar kan het ziekenhuis extra hulp weer goed gebruiken. Zo staan er vacaturea online voor onder andere IC- Flex- SEH en Dialyse-Verpleegkunde. Ook zoekt de zorginstelling een Anesthesiemedewerker en een operatieassistent. Meer weten over de vacatures, of wellicht reageren? Kijk dan hier!

Werken in het Radboudumc

Werken in een Academisch ziekenhuis is voor velen een droom. Lijkt het jou nou ook wel wat om hier aan de slag te gaan? Dat komt goed uit! Het Radboudumc heeft voor ieder wat wils. wat dacht je van Laborant Neurofysiologie? Of – heel hard nodig – Verpleegkundige Covidzorg? Neem ook gerust hier een kijkje of er wat anders voor jou bij zit!

Aan de slag in de supermarkt

Alleen al bij COOP worden meer dan genoeg mensen gezocht om vakken te vullen, kassa te draaien, of de groenten en fruit aan te vullen. Hetzelfde geldt voor Albert Heijn en Lidl. Dus, als jij je handen graag uit de mouwen wil steken en in deze moeilijke tijden in ieder geval zeker wil zijn van een baan kun je bij deze supermarkten aan de slag!

Werken bij GGD Gelderland-Zuid

Als je positief getest wordt op corona (laten we het niet hopen, maar het kan gebeuren), moet er in kaart worden gebracht met wie je allemaal contact hebt gehad. Dit werk wordt gedaan bij de GGD en ook in Gelderland-Zuid kunnen ze nog wel wat hulp gebruiken! Daarnaast kun je wellicht ook aan de slag in de teststraten van het Rivierenland. Meer informatie over de banen bij de GGD vind je hier.

Pieken bij de Maartenskliniek

Bij de Maartenskliniek wordt ook nog naar personeel gezocht! Zo staan er hier vacatures online voor Verpleegkundigen Dwarslaesie en Ortophedie. Toch liever aan de slag als OK assistent, of GZ-psycholoog? Ook dan zit je bij de Maartenskliniek helemaal goed. Neem ook gerust een kijkje op de website, om te zien of er wat anders voor je tussen zit!

Lees ook:

Westerduin Personeel

Hier vind je een baan die bij je past: ‘Wij zijn er voor de doeners’

Een baan zoeken die bij je past kan best lastig zijn. Want hoe weet je nou of achter een vacature jo...
bezorgdiensten in Nijmegen

Lokale bezorgdiensten op een rij: deze Nijmeegse horeca zaken bezorgen nu thuis

Pijnlijk maar begrijpelijk: de horeca is tijdelijk dicht. Hoe je de lokale horeca toch steunt? Door ...

Nieuwe zaak gespot: Carolien en Marjoke maken zelf duurzame kleding

Ben jij nou ook klaar met al die fast fashion? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Carolien Beekman ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.