Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aan de slag: deze Nijmeegse organisaties hebben jullie hulp nodig

Door Sanna Schoonenberg 24 maart 2020

Door de coronamaatregelen kunnen sommige mensen tijdelijk niet werken, bijvoorbeeld omdat het bedrijf waar ze werken is gesloten. Werk jij momenteel niet en wil je jouw tijd graag nuttig inzetten? Help Nijmeegse organisaties: ze zijn op zoek naar helpende handen! Wij zetten er zes op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag bij de GGD

‘Bij GGD Gelderland-Zuid zijn we momenteel erg druk met de gevolgen van het Coronavirus en volgen we zelf natuurlijk de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Omdat we daarnaast ook nieuwe collega’s nodig hebben voor de reguliere taken, lopen de sollicitatieprocedures gewoon door.’ Dit lezen we op de website van de GGD Gelderland-Zuid. Op de site staan diverse vacatures waar je per direct op kan solliciteren. Denk aan jeugdverpleegkundige en vertrouwensarts.

CWZ en Radboudumc

Ook ziekenhuizen hebben onze hulp heel hard nodig. Heb jij je studie nog niet afgemaakt maar heb je wel een medische achtergrond? Ook dan kun je een steentje bijdragen. Kijk wat je kan betekenen op de website van het CWZ en Radboudumc. Samen staan we sterk!

(Foto: ANP Wim Hollemans)

Werken bij Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is per direct op zoek naar mensen die zich met hart en ziel willen inzetten voor de innovatieve zorg voor hun patiënten. Ben jij een verpleegkundigen en heb je kennis op het gebied van dwarsleasies of orthopedie? Of ben je opgeleid als operatieassistent? De Sint Maartenskliniek kan jullie hulp goed gebruik. Een overzicht van alle vacatures vind je hier.

(Foto: Sint Maartenskliniek)

Aan de slag in de supermarkt

Veel mensen werken momenteel thuis. Maar dit geldt niet voor supermarktmedewerkers. Zij zijn extra hard aan het werk en zorgen ervoor dat nog steeds iedereen alles kan kopen dat nodig is. Supermarktketens als Coop en Albert Heijn zoeken daarom bij diverse filialen in Nijmegen werknemers. Dus heb jij tijd om je handen uit de mouwen te steken? Ook zij kunnen onze hulp goed gebruiken.

openingstijden van supermarkten tijdens kerstmis in Nijmegen
(Foto: ANP)

Doneer eten bij de voedselbank

Heb jij nog pakken spaghetti, groenten in blik of andere houdbare producten staan waar je graag iemand anders blij mee wil maken? Hier maak je de voedselbank erg blij mee! Lees hier hoe voedsel doneren werkt.

(Foto: ANP)

Vincentius Vereniging

Vincentius Vereniging Nijmegen is een grote vrijwilligersorganisatie en al jaren actief op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. De vereniging probeert problemen zoals armoede en eenzaamheid in Nijmegen te verminderen. Het gebouw is momenteel niet bereikbaar voor bezoekers. Wel zijn vrijwilligers hier hard aan het werk om mensen alsnog te kunnen helpen. Ze zijn daarom nog op zoek naar iemand die een aantal keer per week maaltijden wil afleveren bij een oude mevrouw in Malden. Zou jij deze mevrouw willen helpen? Mail dan naar [email protected].

Verder kijken waar hulp nodig is?

Lees ook:

Vacature alert: 5 x personeel gezocht

Ondanks de coronacrisis zijn er nog genoeg bedrijven die handen te kort komen. Wij hebben daarom een...

Dit is vanaf nu verboden in Nijmegen en zo reageren Nijmegenaren

Veel mensen houden zich aan de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, maar lang niet...

Koningsdag en tientallen andere evenementen gaan niet door in Nijmegen

Nijmeegse evenementen en samenkomsten waar een vergunning voor nodig is worden tot 1 juni verboden, ...

Kijk mee: zo gaat het op de corona-afdeling van het Radboudumc

Het zijn pittige tijden voor Nijmeegse zorgverleners in bijvoorbeeld het Canisius Wilhelmina Ziekenh...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.