Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x hier wil je solliciteren in Nijmegen

Door Sanna Schoonenberg 14 februari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de Nijmegen? We helpen je op weg en zetten 6 leuke vacatures in onze fijne stad op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerkers tuincentrum Groen

Heb jij groene vingers en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de omgeving van Nijmegen? Tuincentrum ‘Groen’ opent binnenkort haar deuren in Cuijk en is nog opzoek naar verkoopmedewerkers en een enthousiaste bedrijfsleider! Er zijn fulltime en parttime vacatures beschikbaar. Zie jij het werken in een groene omgeving wel zitten? Stuur dan jouw CV en motivatie naar [email protected]

Medewerkers tuincentrum Groen

Heb jij groene vingers en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de omgeving van Nijmeg...

Klantenservice Medewerker Nijmegen

Hey vlotte babbelaar! Ben je graag aan het woord en in contact met klanten?  VodafoneZiggo is op zoek naar enthousiaste medewerkers die hun klanten telefonisch te woord staan met vragen over de verschillende producten. Er is een parttime en fulltime vacature beschikbaar. Reageren op deze baan kan tot en met 7 april.

Vervuld

Klantenservice Medewerker Nijmegen 👩🏼‍💻👨🏿‍💻

Fulltime/parttime - Geplaatst op 14 feb 2020

Vakantiebaan medewerker bediening

Horeca-tijgers opgelet! Heb jij nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie en wil je graag wat bijverdienen? Ga aan de slag in de bediening op een vakantiepark. Het park ligt net onder de rook van Nijmegen. Er is een parttime vacature beschikbaar en solliciteren kan tot en met 7 april.

Vervuld

Vakantiebaan medewerker bediening

Parttime - Geplaatst op 14 feb 2020

Horeca medewerker Nijmegen Tempo-Team

Zet je graag een glimlach op je gezicht, ben je niet vies van hard werken en weet je van aanpakken? Dan zorgt Tempo-Team voor een top locatie en een berg gezellige collega’s. Als horecamedewerker van dit team is elke dag een feestje. Solliciteren op een parttime vacature kan tot en met 7 april. Wie weet sta jij binnenkort te shinen op een van vele bestemmingen!

Vervuld

Horeca medewerker Nijmegen

Parttime - Geplaatst op 14 feb 2020

Medewerker Customer service & Order handling bij NimaGen

Sta jij graag klanten te woord en hou je van divers werk?  Er is een vacature beschikbaar bij NimaGen als medewerker Customer service en Order handling. Solliciteren op deze baan kan tot en met 20 februari.

Medewerker Customer service & Order handling bij NimaGen

Fulltime/parttime - Geplaatst op 14 feb 2020

Orderpicker

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je nauwkeurig? Dan is Timing opzoek naar jou. Je dagelijkse werkzaamheden gaan zijn: orders picken aan de hand van een lijst, het uitvoeren van inbouwwerkzaamheden, het verwerken van binnenkomende goederen en het verzendklaar maken van uitgaande leveringen. Er is een fulltime vacature beschikbaar. Zie je dit wel zitten? Reageren op deze baan kan tot en met 7 april.

Vervuld

Recruiter Pools

Fulltime/parttime - Geplaatst op 14 feb 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.