Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x nieuwe Nijmeegse vacatures waar je op wil solliciteren

Door Babs Bingen 17 oktober 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 7 leuke vacatures in Nijmegen op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Klantenservice medewerker bij Zilveren Kruis

Als klantenservice medewerker bij Zilveren Kruis krijg je te maken met verschillende binnenkomende telefonische vragen omtrent zorgverzekeringspakketten, polisvoorwaarden, vergoedingen en betalingen. Naast service bied jij klanten ook advies. Je inventariseert de wensen en behoeften van de klant en weet dit te vertalen naar het juiste product of dienst van Zilveren Kruis voor 2021. Met jouw oog voor commerciële kansen merk je tijdens het telefoongesprek al snel welke mogelijkheden je kan presenteren die goed aansluiten bij de klantwens. Reageren op deze baan kan tot en met 7 december:

Klantenservice medewerker bij Zilveren Kruis

Parttime - Geplaatst op 17 okt 2020

Productiemedewerker

Wil jij assisterende en uitvoerende taken uitvoeren binnen het productieproces van onze klant? Wil jij bijdragen aan de totstandkoming van hoogwaardige beton producten? Kortom; wil jij productiemedewerker worden? Check dan hieronder de vacature. Reageren op deze baan kan tot en met 7 december.

Vervuld

Productiemedewerker

Fulltime - Geplaatst op 17 okt 2020

Werkvoorbereider

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider in de omgeving van Nijmegen? Dan ben je hier aan het goede adres! Er wordt een ervaren werkvoorbereider gezocht die graag een stapje extra zet als dit nodig is. Bij deze opdrachtgever staat kwalitatief goed wonen, werken en leven centraal en wordt er veel waarde gehecht om de juiste balans tussen privé te waarborgen. Er is een fulltime vacature. Reageren op deze baan kan tot en met 10 december.

Werkvoorbereider

Fulltime - Geplaatst op 17 okt 2020

Customerservice medewerker VodafoneZiggo Nijmegen

VodafoneZiggo is op zoek naar een medewerker voor de klantenservice. Het is daarbij wel een vereiste dat je thuis kan werken. Telefonisch help je klanten met problemen en zorg je ervoor dat ze tevreden ophangen. Er is een parttime vacature. Reageren op deze baan kan tot en met 10 december. Kijk hier verder:

Customerservice medewerker VodafoneZiggo Nijmegen

Parttime - Geplaatst op 17 okt 2020

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager heb je de dagelijkse leiding over de vestiging in Nijmegen. Door het team positief te stimuleren, weet jij hier optimaal resultaat te halen en gezamenlijk het doel te realiseren. Jij staat stevig in je schoenen en geeft op een inspirerende wijze sturing aan de gehele vestiging. Je bent een senior manager die energie krijgt van het ontwikkelen van medewerkers en creëren van teams. Reageren op deze baan kan tot en met 7 december:

Vestigingsmanager

Fulltime/parttime - Geplaatst op 17 okt 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Lees ook:

Westerduin Personeel

Hier vind je een baan die bij je past: ‘Wij zijn er voor de doeners’

Een baan zoeken die bij je past kan best lastig zijn. Want hoe weet je nou of achter een vacature jo...

Van dronken idee naar bedrijf: deze Nijmeegse familie brouwt nu eigen bier

Je kent het wel: al lallend met je vrienden in het café bedenk je dat je samen écht eens een eigen b...
Andere Koffie

Deze Nijmeegse coffeelovers bezorgen exotische koffiebonen bij jou thuis

Joris Medema (27) en Marieke Arts (26) hebben een belangrijke pijler in hun relatie: koffie. Ze drin...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.