Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snacken in de auto: we krijgen een FEBO Drive bij Nijmegen

Door Babs Bingen 9 oktober 2019

Alle Nijmeegse FEBO-fans opgelet! Na Alkmaar, Zwolle, Oostzaan en Wormerveer krijgt ook de regio Nijmegen een FEBO Drive. Ja, écht! Wie, wat, waar, hoe?! Leggen we je even uit.

Sta jij na een avondje stappen ook maar al te graag bij de snackmuur een lekker kroketje of frikandelletje uit de muur te halen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want in 2020 komt er een grote nieuwe vestiging van de FEBO mét een drive-through naar de regio Nijmegen, meldt de Snackkoerier.

Waar komt de FEBO Drive bij Nijmegen?

We moeten toegeven: voor het bezoeken van deze FEBO Drive moet je straks wel even in de auto stappen. Nijmegenaren die regelmatig voor hun werk over de A15 rijden, komen er in ieder geval wél vaak langs. De nieuwe FEBO Drive komt namelijk op het nieuwe bedrijventerrein Park15, dat aan de A15 ligt. De locatie van de FEBO ligt al vast: namelijk op de kruising tussen de Rietgraaf en de Rietgraafsingel, te Oosterhout. Dat is naast de McDonald’s, die er nu al zo’n twee jaar zit. Vanaf het Keizer Karelplein in Nijmegen ben je er met de auto in een een kwartiertje.

(Beeld: Park15 Business)

Drive-through en snackmuur

Bij deze nieuwe FEBO Drive kunnen we straks niet alleen even met de auto langsrijden om een snel frietje en een snack bestellen, maar ook binnen zitten. Natuurlijk komt er ook een klassieke snackmuur, zoals we van FEBO gewend zijn.

Opening in 2020

We moeten wel nog even geduld hebben, want deze FEBO wordt pas in 2020 gerealiseerd. Een preciezer moment waarop we voor het eerst langs kunnen komen, is nog niet bekend. Natuurlijk houden we je van het laatste nieuws op de hoogte. Zeker weten dat je het nieuwtje niet mist? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief.

Lees ook:

Maak je borst maar nat: 7 x (geplande) grote veranderingen aan Nijmegen

Oh, wat gebeurt er toch altijd veel in Nijmegen! Er staan een paar flinke veranderingen op de planni...
regels ov

Vijf dagen lang géén treinen van en naar Nijmegen: dit moet je weten

Treinreizigers opgelet! Van zaterdag 12 oktober tot en met woensdag 16 oktober rijden er geen treine...

Trots! Nijmeegse tweeling schitterde maar liefst 8 (!!) afleveringen lang in Lingo

Heb jij de afgelopen dagen ook achter de buis gekluisterd gezeten om naar de Nijmeegse tweeling Eefj...

adv.