Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Simply Me opent in Nijmegen: ‘We bieden een total beautyconcept’

Aangeboden door Simply Me 18 december 2020

Sanne Nuij Kersten (29) en Joep Nuij (31) openen begin 2021 de tweede locatie van hun beautysalon Simply Me op een wel heel bijzondere locatie. Het voormalige Canisius College aan de Berg en Dalseweg wordt hun nieuwe stek. “We zijn aan het verbouwen en maken er echt ons eigen plekje van,” vertelt Sanne. 

Komt Simply Me je bekend voor? Dat kan, want er is ook een locatie in Beuningen. Sanne: “Ik ben 12,5 jaar geleden begonnen met Simply Me, bij mijn ouders thuis. Het begon als bijbaantje, maar al snel ontdekte ik ook mijn passie voor ondernemen.”

Ook voor mannen

Bij Simply Me vind je allerlei soorten schoonheidsbehandelingen. “We richten ons op vrouwen én mannen,” vertelt Joep. “Het is nog een beetje een taboe om als man naar een schoonheidssalon te gaan. Toch zien we op onze locatie in Beuningen steeds meer mannen een behandeling boeken. Vooral voetverzorging is populair. Bij ons laat je bijvoorbeeld voor € 10,- je teennagels knippen. Binnen een kwartiertje sta je weer buiten, met verzorgde voeten.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Zo komt de behandelruimte van Simply Me eruit te zien. (Foto: Simply Me)
(Foto: Simply Me)

Total beautyconcept

Sanne begon als nagelstyliste. “Het zetten van kunstnagels doe ik nog steeds. Mijn andere specialisatie is pedicure. Maar je kunt voor bijna alles bij ons terecht, we zijn een total beautyconcept. Of je nou alleen een likdoorn laat verwijderen of voor een volledige gezichtsbehandeling gaat, iedereen is welkom.”
In het nieuwe pand in Nijmegen vind je straks een brow bar, drie manicuretafels, een voetenspa en twee behandelkamers voor gezichtsbehandeling, huidverbetering en massage.

Voldoende parkeergelegenheid

Het karakteristieke pand waar Simply Me in 2021 opent was vroeger een internaat vertelt Joep. “Het is ook een school geweest, er is nog een prachtige authentieke bibliotheek in het pand aanwezig. We vielen meteen als een blok voor de karakteristieke ruimte. Het feit dat onze bezoekers er gratis voor de deur kunnen parkeren is mooi meegenomen. We zitten dichtbij de stad, in een uniek pand. Dit pas helemaal bij ons.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Simply Me
Joep en Sanne van Simply Me. (Foto: indebuurt Nijmegen)

Reinigen en hydrateren

Sanne weet goed wat je huid nodig heeft. “Als ik één tip mag geven, of eigenlijk twee: reinigen en hydrateren! Zorg dat je je huid twee keer per dag goed schoonmaakt en daarna insmeert. Een andere belangrijke tip is om een SPF-crème te gebruiken, die beschermt tegen straling van de zon. Zonlicht veroudert je huid, ook in de winter. Zorg er daarom voor dat je jouw huid altijd beschermt. Bij Simply Me maken we een huidanalyse en bekijken we samen welke verzorgingsproducten het beste passen bij jouw huid.”

We leven in een tijd waarin we vaak een mondkapje dragen. Hoe zorg je ervoor dat dit geen negatief effect op je huid heeft? “Probeer je mondkapje vaak te vervangen. Ook is het beter om er geen make-up onder te dragen,” adviseert Sanne.

Inspirerende gesprekken

Sanne en Joep hebben veel zin in hun nieuwe avontuur. Joep gaat vooral achter de schermen werken, Sanne in de salons in Nijmegen en Beuningen. Sanne: “We hebben elf meiden in dienst, dus er zijn genoeg specialisten op de vloer. Ik voer zelf ook behandelingen uit, dat vind ik heerlijk. Er zijn mensen die 12 jaar geleden bij mijn ouders thuis hun nagels door mij lieten doen, die komen nog steeds. Daar bouw je echt een band mee op. Ik voer veel inspirerende en mooie gesprekken, waar ik zelf ook weer energie van krijg.”

Simply Me vind je vanaf 2021 aan de Berg en Dalseweg 81. Van maandag tot en met zaterdag kun je er normaal gesproken vanaf 9.30 uur terecht voor behandelingen. Na de lockdown reserveer je weer online, maar je kunt nu alvast een cadeaubon kopen via de website. Leuk voor onder de boom, of als cadeautje voor jezelf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Simply Me. Meer over Simply Me ontdekken?

Simply Me

Gesloten09:30 - 21:00

Berg en Dalseweg 81, Nijmegen

adv.