Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Diebrecht van Van Gog Traprenovatie geeft trappen een nieuw leven: ‘Alles moet kloppen’

Aangeboden door Van Gog Traprenovatie 10 januari 2020

Toen Diebrecht van Gog twee jaar geleden niet meer blij was met z’n baan, besloot hij het roer om te gooien. Hij ging zich verdiepen in de wereld van trappen en leerde zichzelf het renoveren van trappen aan. En met succes: met zijn bedrijf Van Gog Traprenovatie heeft hij al vele trappen een nieuw leven gegeven. 

Voor Diebrecht is er geen trap te hoog of breed: met zijn creativiteit kan hij ieders wens op het gebied van trappen vervullen. “Trappen renoveren is precisiewerk. Alles moet kloppen. Daar houd ik van.”

Meer uitdaging

In het renoveren van trappen zoekt Diebrecht graag de uitdaging op. “Bij de Nijmeegse Bakkerij Holland bijvoorbeeld. Daar hadden ze een speciale opdracht voor mij: de vloer op de eerste etage was verhoogd waardoor de opstap van trap naar vloer enorm werd. Ik heb dit opgelost door enkele treden te verdikken. Bij deze opdracht moest ik niet ‘gewoon’ nieuwe treden op een trap leggen. Het was echt een creatief proces dat zowel vooraf als tijdens het bekleden van de trap plaatsvond.”

De traprenovatie van Bakkerij Holland (Beeld: Van Gog Traprenovatie)

Zelfstandig ondernemen

Het hebben van een eigen bedrijf geeft Diebrecht een stukje rust. “Zelfstandig ondernemen geeft mij de ruimte om te zijn wie ik ben. In loondienst voelde ik een druk op me, er was weinig flexibiliteit. Nu ik voor mezelf werk kan ik er bijvoorbeeld beter zijn voor mijn kinderen. Dat is soms een hele uitdaging als alleenstaande vader, maar zoals je ook ziet in mijn traprenovaties, houd ik wel van een uitdaging!”

Vrijheid

Een ander groot voordeel van het hebben van een eigen bedrijf is natuurlijk de vrijheid in het maakproces. “Ik begeleid het creatieve proces nu zelf van A tot Z.  Ik vind het heerlijk om met de klant te sparren om zo tot een fantastisch resultaat te komen.”

Beeld: Van Gog Traprenovatie
Beeld: Van Gog Traprenovatie
Beeld: Van Gog Traprenovatie
Beeld: Van Gog Traprenovatie

Showroom

Het gaat goed met Diebrecht en z’n trappen. Het komende jaar staat er een uitbreiding op de planning. “En er liggen blauwdrukken klaar voor een showroom. In die showroom kunnen mensen hun toekomstige trap ‘testen’.” Diebrecht zoekt trouwens ook nog een verkoper als toevoeging aan z’n team.

Is jouw trap ook toe aan vernieuwing? En wil je ervaren wat een trap voor je huis kan doen? Neem dan gerust even contact op met Diebrecht via 024 – 66 35 433. Deze vakman vertelt je graag alles over trappen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Gog Traprenovatie. Meer over Van Gog Traprenovatie ontdekken?

Van Gog Traprenovatie klusbedrijven

Vandaag gesloten

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.