Cadeautip: bij deze beautyhotspot in Nijmegen boek je me-time

Aangeboden door Villa Violenhof

(Foto: Isis van den Berg)

Grote kans dat jij rond deze tijd nadenkt over cadeautjes voor je geliefden. Vergeet jezelf niet! Boek wat me time met een beautybehandeling van Annelie, Sharon of Zohal. De dames hebben ieder een praktijkruimte in Villa Violenhof aan de St. Annastraat. Hier kun je terecht voor waxbehandelingensemi permanente make-upcellulitisbehandelingen en ayurvedische massages.

Villa Violenhof is het onderkomen van meerdere schoonheidsbedrijven. De bundeling van de krachten van de dames maakt het tot een ware beautyhotspot. “Het viooltje staat voor vertrouwen”, zegt Sharon. “Dat past heel mooi bij onze filosofie. Met onze behandelingen willen we jouw zelfvertrouwen verbeteren. Echte schoonheid zit vanbinnen, maar de buitenkant mag niet overgeslagen worden.”

Nooit meer cellulitis dankzij Zohal

Bij Dulgé Body Clinic laat Zohal jouw cellulitis verdwijnen als sneeuw voor de zon. “Veel vrouwen hebben last van cellulitis en vetophoping in de benen en billen”, vertelt ze. “Dit heeft meestal te maken met je hormonen of is genetisch bepaald. Met een dieet volgen of vaker sporten los je dit dus niet op. Dankzij onze behandeling kom je hier wél vanaf. Hierna voel je je een stuk zelfverzekerder en zit je weer lekker in je vel.”

Zohal maakt gebruik van de Velashape-methode: een radiofrequentiebehandeling die bloedtoevoer in je huid stimuleert. “Dit zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen, vermindering van vloeistofretentie of oedeem (de hoeveelheid vocht in je lichaam). Ook verwijdert het vetzones. Denk bijvoorbeeld aan de heupen, onderarmen en dijen.” De behandeling verbetert daarnaast de conditie van je huid. Resultaat: strakke billen en benen.

Boek hier jouw behandeling bij Zohal.

Lees verder onder de foto >

Villa Violenhof. (Foto: Sharon van den Berg)

Ontspannen bij Sharon

Wil je graag volledig ontspannen met een fijne massage? Dan ben je bij Sharon van den Berg aan het juiste adres. Met meer dan twintig jaar ervaring als massagetherapeut laat zij alle stress wegvloeien uit je lichaam. “Ik werk vanuit een holistische visie. Bij mij krijg je de volle aandacht en ik neem ruim de tijd voor jouw behandeling. Hierdoor ontstaat een relaxte sfeer en voelen mensen zich snel op hun gemak.”

In haar praktijk kun je onder meer terecht voor ayurvedische massages. Sharon: “Dit komt uit India. Hierbij maak ik gebruik van warme olie met kruiden. De kruidenolie stem ik af op jouw behoeften. Wil je bijvoorbeeld afvallen, detoxen of juist helemaal ontstressen, dan kies ik de olie die dat in werking zet. Als massagetherapeut bied ik mensen graag meer rust, balans en verbinding met zichzelf. Met alles wat zich in ons dagelijks leven aandient, is het soms lastig om lekker in je vel te zitten. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit.”

Boek hier een massage bij Sharon.

Wax je ongewenste haartje weg

Ook voor behandelingen tegen ongewenste haargroei kun je bij Sharon aankloppen. In haar praktijk Wax Now! voert ze onthaarbehandelingen uit, zoals een Braziliän wax of Boyzilian wax. “Dat laatste is een waxbehandeling voor heren. In Amsterdam zie je die behandeling al veel, maar in Nijmegen nog niet. Mannen en vrouwen kunnen bij mij terecht voor ontharing van het hele lichaam.”

Boek hier een waxbehandeling bij Sharon.

Lees verder onder de foto >

Annelie in haar PMU Studio Zuiver. (Foto: Annelie van Bilderbeek)

Altijd een stralende, natural look door Annelie

Annelie van Bilderbeek is permanente make-upartist sinds 2017. In haar praktijk PMU Studio Zuiver staat een natuurlijke look centraal. “Mijn behandelingen accentueren de natuurlijke schoonheid met semi permanente make-up. Daarbij blijf ik zo dicht mogelijk bij de natuurlijke uitstraling van de klant”, zegt ze.

Volgens Annelie is de powder brow-techniek momenteel een trend. “Ieder gezicht is anders, iedereen heeft een andere mimiek en dat vraagt om een unieke creatie. De wenkbrauwen zijn immers bepalend voor je uitstraling! Ik neem ruim de tijd om jouw wensen te bespreken en dat na te bootsen door de wenkbrauw voor te tekenen. Pas als jij akkoord gaat, beginnen we daadwerkelijk met het pigmenteren. Alles gaat in goed overleg, want we begrijpen heel goed dat het best spannend kan zijn. Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Zowel jong als oud, dames met veel en weinig wenkbrauwhaartjes. Afhankelijk van jouw huidtype, kijken we welke techniek het beste bij je past. Naast het uitvoeren van behandelingen begin ik volgend jaar ook met het geven van masterclasses. Voor zowel permanente make-up als make-up.”

Deze behandelingen doet Annelie

 • Powder brows
 • Microblading
 • Deepliner
 • Eyeliner
 • Lip Blush pigmentatie

Boek hier jouw behandeling bij Annelie.

Villa Violenhof

Sint Annastraat 282, 6525 HC Nijmegen

Meer informatie

Villa Violenhof

Sint Annastraat 282, 6525 HC Nijmegen

Meer informatie

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Nieuw grand café in Spaanse sferen aan de Waalkade (zo ziet het eruit)”

Nieuw grand café in Spaanse sferen aan de Waalkade (zo ziet het eruit)

Braseria Más
Ga naar “Geneeskundestudent Coen heeft stichting over mentale gezondheid: ‘Ontstaan uit eigen ervaring’”

Geneeskundestudent Coen heeft stichting over mentale gezondheid: ‘Ontstaan uit eigen ervaring’

Stichting Open Boek
Ga naar “De beste biertapper van Nederland komt uit Nijmegen: ‘Als ik tap ben ik in mijn comfort zone’”

De beste biertapper van Nederland komt uit Nijmegen: ‘Als ik tap ben ik in mijn comfort zone’

beste biertapper

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Falcon thermo** € 9,99”

Falcon thermo** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Elektrische verwarmingsartikelen vanaf € 19,99”

Elektrische verwarmingsartikelen vanaf € 19,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Alle Senseo 36 stuks van € 11,18 voor € 8”

Alle Senseo 36 stuks van € 11,18 voor € 8

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 29 januari 2023
Ga naar “Alle AH Verse pasta en pastasauzen* van € 4,78 voor € 2,39”

Alle AH Verse pasta en pastasauzen* van € 4,78 voor € 2,39

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “HOME CREATION 2-pack bamboe douchematten Met 50% duurzamer katoen en 50% bamboevezels. Afmetingen: ca. 50×75 cm. € 9,99”

HOME CREATION 2-pack bamboe douchematten Met 50% duurzamer katoen en 50% bamboevezels. Afmetingen: ca. 50×75 cm. € 9,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 29 januari 2023

Vacatures

Ga naar “Medewerker schoonmaak bij een kookvereniging”

Medewerker schoonmaak bij een kookvereniging

 • Cuisine Culinaire Nijmegen
 • Parttime

Topper

Ga naar “Medewerker catering Nijmegen”

Medewerker catering Nijmegen

 • Tempo-Team
 • Parttime
Ga naar “Opleiding Monteur Zonnepanelen”

Opleiding Monteur Zonnepanelen

 • Tempo-Team
 • Fulltime

Agenda

Ga naar “Carnaval Nijmegen”

Carnaval Nijmegen

 • Van 18 feb t/m 21 feb