Oei: Op=Op Voordeelshop vraagt faillissement aan

Door Babs Bingen 25 maart 2019

Grote kans dat er binnenkort twee winkels verdwijnen in Nijmegen. Want de Op=Op Voordeelshop vraagt faillissement aan, werd maandag bekend. Naar verwachting spreekt de rechtbank dinsdag 26 maart het faillissement uit.

UPDATE: Op=Op Voordeelshop is inmiddels failliet verklaard.

Het gaat om in totaal 130 eigen filialen van de budgetketen. De tien franchise-winkels vallen buiten de aanvraag. De vestiging in de binnenstad van Nijmegen en de vestiging in Winkelcentrum Nijmegen Dukenburg zijn allebei een ‘eigen filiaal’, wat betekent dat deze winkels kunnen verdwijnen.

Doorstart?

Wat gebeurt er als het faillissement doorgaat? Dat is nog wat onduidelijk. De vestigingen blijven in ieder geval tot ‘nader order’ open. De keten hoopt op een doorstart dankzij investeerders. Een woordvoerder laat weten: “We willen graag laten zien dat Op=Op Voordeelshop een fijn bedrijf is om mee samen te werken.”

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten van Op=Op Voordeelshop kun je nog inleveren bij de fysieke winkels zolang ze open zijn. Hier lees je meer over wat het voor jou als klant betekent dat de winkel failliet is.


Meer over Op = Op Voordeelshop ontdekken?

Op = Op Voordeelshop drogisterijen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Molenstraat 88-90, Nijmegen

Bekijk meer:drogisterijen

Andere zaken

Vorige week werd bekend dat kledingketen CoolCat failliet is verklaard. Lees hier meer daarover:

Jammer: kledingketen CoolCat failliet verklaard

Eerder vertelden we je dat kledingketen CoolCat een faillissement ging aanvragen. De rechter heeft v...

adv.