Dit studentencafé in Nijmegen staat te koop

Door Janneke van Bergen 6 december 2017

Altijd al je eigen kroeg willen hebben in de Grotestraat? Dat kan! Studentencafé het Nijmeegs Europaleis staat namelijk te koop. In dit café bouwen vooral studenten regelmatig een feestje.

Shotjes en biertjes voor 1 euro

Op de website van de horecamakelaar lezen we dat er in de knusse bar regelmatig studentendisputen te vinden zijn. Shotjes en biertjes kosten 1 euro. Ook Nijmeegse darters kunnen in de kroeg terecht, want het Europaleis beschikt over 5 dartbanen. Een gedeelte van de dartbanen bevindt zich in de ruimte feestkelder.
Na het stappen kan jouw publiek nog even lekker snacken bij cafetaria Groenen. En als je niet te dronken bent, kijk dan even omhoog naar de rode ster in de gevel. 

Nijmeegs Europaleis
Even binnenkijken bij het Nijmeegs Europaleis. (Foto: Hormax Makelaars)

 

Andere ideeën zijn ook welkom!

Liever geen studentenkroeg maar toch iets anders? Dat kan! “De huidige formule heeft bewezen resultaat, maar de ruimte is natuurlijk ook geschikt voor andere ideeën. Een mooie kans om op korte termijn een leuk horecabedrijf te starten”, aldus de makelaar. Voor dit studentencafé en goodwill betaal je 36.000 euro. De huurprijs is 1860 euro per maand.

Nog meer zaken en panden ter overname

Toch liever iets anders beginnen in Nijmegen? Dat kan! Deze vier Nijmeegse zaken kun je namelijk overnemen. Dat geldt trouwens ook voor Gasterij als Toen. Over dit restaurant schreven wij eerder een artikel.

 

Meer over

Bedrijvigheid