Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe zaak op komst: bij Potatoes eet je straks alles op basis van aardappel

Door Babs Bingen 17 februari 2020

Wij Nederlanders eten maar wat graag aardappelen. Gekookt, gebakken, gefrituurd: je bent geen echte Hollander als je niet een béétje van piepers houdt. Laat aardappel nu net de basis zijn in alle gerechten van deze nieuwe horecazaak in Nijmegen.

Hoe toepasselijk, de naam van de zaak wordt Potatoes. In deze nieuwe hotspot voor aardappelliefhebbers wordt elk gerecht op de kaart aardappelen gebaseerd. Denk aan gerechten met frieten, gepofte aardappelen en gebakken aardappelen. Maar ook kumpir, crèpes, falafel, broodjes en tosti’s. Je kunt straks in de zaak komen eten of je bestelling afhalen.

In deze nieuwe hotspot voor aardappelliefhebbers wordt elk gerecht op de kaart aardappelen gebaseerd. Denk aan gerechten met frieten, gepofte aardappelen en gebakken aardappelen.

Passie voor koken

Eigenaar Nour kan niet wachten tot de zaken open kan. “Ik heb echt een passie voor koken en voor het bedenken van gerechten. Ik hoop dat ik met Potatoes een toevoeging ben voor Nijmegen.”

Hier vind je Potatoes straks

Je vindt Potatoes straks in de Marïenburgsestraat, op nummer 6. In dit pand zat vroeger de gezonde afhaalzaak Foodmood. Op dit moment wordt er flink geklust en verbouwd in het pand. Nour hoopt medio maart zijn eerste aardappelliefhebbers te ontvangen.

Lees ook:

Deze winkel opent in het oude pand van de CoolCat in Nijmegen

Weet je nog dat we je in mei 2019 vertelden dat kledingwinkel CoolCat uit Nijmegen zou verdwijnen? E...

Emile van Restaurant De Nieuwe Winkel: ‘Wij blinken uit in het laten mislukken’

Het is even zoeken naar de nieuwe locatie van Restaurant De Nieuwe Winkel. Middenin het stadscentrum...

Brillenmerk Ace & Tate komt naar Nijmegen en zo komt de zaak eruit te zien

Leuk nieuws voor Nijmeegse brillendragers! Het Amsterdamse brillenmerk Ace & Tate opent binnenkort e...

adv.