Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mysterie opgelost: dit is wanneer Bagels & Beans in de Lange Hezelstraat open gaat

Door Babs Bingen 6 augustus 2019

Lang, lang, láng was het een Nijmeegs mysterie: wanneer gaat de Bagels en Beans in de Lange Hezelstraat eindelijk open? Nou Nijmegenaren, wij hebben het verlossende antwoord!

Eerst even een korte samenvatting van al het nieuws rond de zaken van Bagels & Beans in Nijmegen. Deze lunchzaak heeft lang in de Lange Hezelstraat op nummertje 44 gezeten. In het voorjaar van 2018 ging de zaak daar weg. Maar gelukkig werden we kort daarna weer verblijd met het nieuws dat we in de toekomst tóch opnieuw lekkere bagels in Nijmegen konden eten. Zo opende in april 2019 een vestiging aan de Van Broeckhuysenstraat.

Héél groot terras

Toen al zaten er grote stickers op het hoekpand helemaal onderaan de Lange Hezelstraat met de aankondiging dat daar óók nog een Bagels & Beans kwam. En dan nu, maanden later, is de verbouwing van de nieuwe zaak nét begonnen.

Marjoleine is de enthousiaste nieuwe franchisenemer van de tweede Nijmeegse vestiging. Zij vertelt ons wat we kunnen verwachten: “De bekende vertrouwde formule van Bagels & Beans natuurlijk, mét een mooi terras aan allebei de kanten van het hoekpand. Zo heb je altijd zon. En oh ja, je kunt straks bij ons ook alles afhalen. Kun je dus ook lekker gaan picknicken in het Kronenburgerpark.”

Marlies en Marjoleine zijn conculega’s

Marjoleine is een gloednieuwe onderneemster en heeft er duidelijk veel zin in haar nieuwe zaak gasten te ontvangen: “Het is eigenlijk altijd mijn droom geweest om een eigen lunchroom of bed & breakfast te hebben. Met mijn werk als communicatie- en ictmanager was ik niet tevreden. Toen ik dit pand van Bagels & Beans zag, was ik meteen verkocht. Ook met Bagels & Beans was de klik er meteen.”

De vestiging aan de Van Broeckhuysenstraat wordt gerund door een andere onderneemster, Marlies. Marjoleine: “We hebben allebei apart onze eigen zaak, we zijn eigenlijk ‘conculega’s’. Samen gaan wij Nijmegen voorzien van heerlijke bagels en goede koppen koffie!”

Op 9 september gaat de zaak open!

Lees ook:

Drukkerij escaperoom in Nijmegen

Jammer! Deze Nijmeegse escape room moet noodgedwongen de deuren sluiten

Ben jij een echte escape room fan en heb jij alle hotspots in Nijmegen al uitgespeeld? Dan ken jij v...
huize heyendael

Wij kijken binnen bij het Nijmeegs fenomeen ‘Huize Heyendael’

Loop jij ook altijd zo nieuwsgierig langs het imposante 'kasteeltje' tegenover het Radboud Ziekenhui...

Wauw! Deze oude fabriek in de Ooij is nu theaterwerkplaats Roest (foto’s)

"Mooi hè", glundert Noortje Buiting als ze me binnenlaat in haar theaterwerkplaats Roest. "Ook ik wo...

adv.