Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Deze bekende Nijmeegse zaak krijgt een tweede vestiging

Door Babs Bingen 9 september 2019

Heb jij je ook weleens afgevraagd wat er in het oude pand van Chocoladebar Quetzal in de Houtstraat komt? Dan gaan wij je nu uit je lijden verlossen, want wij weten het antwoord op die prangende vraag!

En dat betekent goed nieuws voor alle hippe papa’s en mama’s. Baby- en kinderwinkel Wonder for kids gaat namelijk uitbreiden! Nog geen jaar zit de mooie winkel nu in de Houtstraat op nummer 60 en 46. Dat gaat goed, want aan de overkant van de straat in het oude pand van Quetzal, opent binnenkort een tweede vestiging.

Wonder for baby

Esmee van Wonder for kids vertelt ons: “De winkel zal, heel toepasselijk, Wonder for baby gaan heten! Hier shop je straks alles voor hippe mama’s en (newborn) baby’s tot één jaar. Daarnaast vind je hier  de fijnste hebbedingen en leuke kraamcadeaus. We verkopen in onze huidige winkel al heel veel moois voor deze doelgroep. Dit verhuist straks allemaal mee naar de overkant.

“Ook willen we in onze nieuwe winkel meer tijd nemen voor de soon to be mama’s en de mama’s die net (weer) moeder zijn geworden. Naast kleertjes gaan we daarom ook meer lifestyleproducten verkopen. Van mooie interieurspullen voor de babykamer tot fijne verzorgingsproducten voor mama en kind.”

Wanneer gaat de nieuwe zaak open?

Esme en haar team hebben héél veel zin in de opening van de nieuwe zaak. De streefdatum voor de opening is 18 oktober, maar let op: dit is een streefdatum. Hou de social mediakanalen van Wonder for Kids daarom voor de zekerheid even in de gaten.

In dit pand (Foto: via Google Streetview)

Lees ook:

8 x deze betaalbare koopwoningen staan pas nét te koop

Soms lijkt het onmogelijk om betaalbare huizen te vinden in Nijmegen. Wij gingen opzoek voor je en v...

Mysterie: hier staat FK’14 voor op de gevel van Het Hoogstraatje

'Waar staat FK'14 op de gevel van Het Hoogstraat toch voor', dacht Astrid Biest toen ze bij het pann...

Leonie van de Kinderzaak: ‘Bij kinderyoga zitten we niet zoemend op een matje’

Bewegen, spelen en ontspannen: dat is het motto dat Leonie Krouwel-Evers hanteert bij haar eigen ond...

adv.