Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jewelz & More sluit na 16 jaar: ‘Coronapandemie gaf doorslag’

Door Babs Bingen 1 december 2020

Na zestien mooie jaren sluit sieraden- en kledingwinkel Jewelz & More de deuren van de vestiging aan de Stikke Hezelstraat in Nijmegen. Eigenaresse Dori van Velthoven (63): “De coronapandemie maakte de beslissing makkelijker.”

Dori runt samen met haar dochter Jewelz & More. De zaak heeft ook een vestiging in Elst en een webshop. Dori: “Het is zo’n succes, dat het ons teveel wordt. Ik word een jaartje ouder en ga rustig aan mijn werkdagen afbouwen. Dan is het lastig om de goede uitstraling van de zaak in Elst ook in Nijmegen te behouden.”

Traantje wegpinken

Al voor de uitbraak van het coronavirus leefde het idee om te stoppen met de zaak in Nijmegen. Daarover twijfelde Dori nog tot juni. “De coronapandemie gaf toen de doorslag. Ik ga wel een traantje wegpinken als de deur straks dicht zit. Het waren mooie jaren. Ik kijk er erg positief op terug. We gaan ons nu volledig richten op onze webshop en de zaak in Elst, die is drie keer zo groot als die in Nijmegen.”

Aangepaste openingstijden

Op 31 december sluit Jewelz & More permanent. Tot die tijd hanteert Dori aangepaste openingstijden en is ze van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur open. De sieraden verhuizen naar de winkel in Elst en komen niet in de verkoop. De kleding verhuist niet mee naar Elst en komt daarom wel in de uitverkoop.

What’s next?

Het is nog niet bekend welke winkel Jewelz & More opvolgt. Heb je een tip? Laat het ons dan weten. Zodra er nieuws is, lees je het op indebuurt.

Lees ook:

Bruls sluit Nijmeegse smartshop: ‘We pakken drugshandel keihard aan’

Burgemeester Hubert Bruls heeft smartshop De Alchemist aan de Van Welderenstraat in Nijmegen per 1 d...
Zorgbakkerij Koekkoek

Nieuwe bakkerij gespot bij de Honig: ‘Voor jongeren met psychische kwetsbaarheid’

Toen Chris Zylicz (33) in haar jeugd depressief was, miste ze een dagbesteding waar je iets anders d...

Lukt thuiswerken niet meer? Hier in Nijmegen kun je gratis terecht

Aan thuiswerken zijn we inmiddels gewend. Waar wat nou als je je huis aan het verbouwen bent? Er kle...

adv.