Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Deze bekende Nijmeegse ondernemer stopt ermee

Door Babs Bingen 18 september 2020

Misschien weet je nog dat we je in januari 2020 vertelden dat speciaalbierzaak De Bierhoeder te koop staat. Eigenaar Billy Engels heeft tot op heden geen koper gevonden. Hij heeft besloten op 1 januari 2021 definitief te stoppen met zijn zaak.

Billy Engels vertelde ons eerder: “Ik heb de winkel met veel plezier opgebouwd tot wat het nu is. Het was nooit mijn bedoeling om dit voor de rest van mijn leven te doen en heb nu zin in iets anders.” Hij zocht een nieuwe jonge ondernemer met affiniteit met bier.

‘Interesse is tot het nulpunt gezakt’

Jammer genoeg is het tot op heden niet gelukt om een nieuwe eigenaar voor zijn zaak te vinden. Op Facebook schrijft Billy: “Helaas is de interesse (die er in eerste instantie wel degelijk in ruime mate was) mede door COVID-19 bijna tot het nulpunt gezakt. Daarom hebben we besloten er per 1 januari 2021 een einde aan te breien. Niet omdat de zaken slecht gaan, niet omdat bier me niet meer boeit (zal nooit gebeuren!) maar gewoon omdat het na zes jaar tijd is voor wat nieuws. Nijmegen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een soort bierwalhalla en daar ben ik blij mee. Ik ben retetrots dat De Bierhoeder daar z’n steentje aan heeft bijgedragen!”

Kelderopruiming

We hoeven de zaak de komende maanden gelukkig nog niet te missen. Sterker nog: Billy houdt een dikke vette kelderopruiming. Hij schrijft in het Facebookbericht dat hij zelf niet eens meer weet wat er in sommige dozen zit. Goed om te weten: De Bierhoeder staat nog steeds te koop. Mocht er toch een ondernemer komen die de zaak wil overnemen, hoeven we na 1 januari 2021 alleen eigenaar Billy te missen.


Meer over Speciaalbierenwinkel de Bierhoeder ontdekken?

Speciaalbierenwinkel de Bierhoeder speciaalzaken

Geopend12:00 - 21:00

Bloemerstraat 86, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer over Billy de Bierhoeder:

Bierhoeder

Billy zoekt nieuwe Bierhoeder voor zijn speciaalbierenzaak in Nijmegen

Ondernemende bierliefhebber opgelet! Billy Engels, eigenaar van speciaalbierenzaak De Bierhoeder in ...
Bierhoeder

De Koopman: Billy van de Bierhoeder over zijn schat aan speciaalbieren

Op de deur van de nog gesloten bierspeciaalzaak de Bierhoeder hangt een briefje met een telefoonnumm...

adv.