Deze 5 zaken in de Hezelstraten gaan dicht of zijn dat al

Door Babs Bingen 12 maart 2019

Er gebeurt veel in de Lange en Stikke Hezelstraat. Er zijn maar liefst 5 zaken die de oudste winkelstraat van Nijmegen gaan verlaten. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Snuffelhoek

Na vijf jaar gaat De Snuffelhoek in de Stikke Hezelstraat weg. Eigenaresse Gisela Makaaij-Van der Vleuten vertelt aan de Gelderlander dat ze een baan aangeboden heeft gekregen in haar oude vakgebied. Toen ze vijf jaar geleden haar baan kwijtraakte in de financiële administratie ging ze haar droom laten uitkomen: een eigen winkel beginnen. Hoewel het geen makkelijke beslissing was, gaat ze toch stoppen met de zaak. Wij zullen de gezellige winkel gaan missen!

Ulla Popken

Oké, dit pand ligt misschien niet helemaal in de Hezelstraten. Maar toch viel de grote lege ruit die grenst aan de Stikke Hezelstraat ons op. Tot onze verbazing zien we dat het grote pand van Ulla Popken helemaal leeg staat. In de zaak kon je kleding in grotere maten kopen. Wat er nu in het pand komt, weten we nog niet. Het staat te huur.

Hue

Terug de Stikke Hezelstraat in, gaat er nog een zaak stoppen: kledingwinkel Hue. ‘Alles moet weg’ staat er groot op het raam van de etalage. Een klein lichtpuntje is dan wel dat je er nu shopt met flinke kortingen. Dat kan tot vrijdag 15 maart, dat is de laatste dag dat de winkel open is.

Nice

Als we door de Lange Hezelstraat lopen, zien we dat er een briefje op de deur van kledingwinkel Nice hangt. De winkel zit nu nog even in het pand met de mooie stottergevel, maar er is nu een constante opheffingsuitverkoop. Wanneer de winkel écht gaat sluiten, is nog niet bekend, lezen we op het briefje achter de ruit. Jammer!

Cocktailbar Demain

(Foto: via Google Maps)

Eerder vertelden we je al het verdrietige nieuws dat we niet meer kunnen borrelen bij cocktailbar Demain. Het is de eigenaar helaas niet gelukt om de zaak draaiende te houden. Hier lees je meer over het verhaal van Demain.

Lees ook:

verborgen terrassen

Dit is er sinds januari 2019 allemaal nieuw in Nijmegen

Er gebeurt zoveel in Nijmegen dat we het af en toe niet bij kunnen houden. Daarom een handig overzic...

We krijgen weer superveel nieuwe restaurantjes in Nijmegen en wij weten waar

Deze Nijmeegse zaken gingen open, gaan sluiten of staan te koop

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.