Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit restaurant in Nijmegen Oost staat nu te koop

Door Sophie van den Boogaard 9 juli 2019

Mensen met horeca-ambitie opgelet! Als je een eigen zaak wil beginnen hebben we een tip voor je: restaurant Voldaan in Nijmegen Oost staan namelijk te koop. 

[UPDATE: Inmiddels is bekend dat de verkoop van Voldaan niet is doorgegaan. Daarom gaat Daan op 15 augustus opnieuw open. Check hier de vacatures.]

‘Pijn in mijn hart’

Eigenaar Daan vertelt: “We zijn nog één maand open, tot en met de Vierdaagsefeesten. Daarna sluit ik de deuren van de zaak, met pijn in mijn hart. Mijn twee topchefs hebben een superleuke nieuwe uitdaging gevonden, en dat zette mijzelf ook aan het denken. Als de zaak niet verkocht wordt ga ik op 15 augustus opnieuw open, met een nieuw concept. Anders ga ik iets nieuws doen, waarbij ik meer tijd heb voor mijn kinderen,” vertelt hij.

Het restaurant

Op het groene terras krijg je meteen een zomergevoel, en door de grote ramen kun je binnen ook volop genieten van de buitensfeer. Er is een half-open keuken en voldoende parkeerplek in de straat. Zowel binnen als buiten zijn er 36 zitplaatsen. Iets voor jou? Neem dan contact op met Voldaan!

Lees ook:

Grijp je kans: je kunt nog een maand eten bij deze toekomstige sterren-chefs in Nijmegen

Wie in Nijmegen graag uit eten gaat bij restaurants van hoog niveau is ongetwijfeld al bekend met Re...

Meer over Restaurant Voldaan ontdekken?

Restaurant Voldaan restaurants en horeca

Vandaag gesloten

van ’t Santstraat 97, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Meer over

Bedrijvigheid

adv.