Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het laatste nieuws over Down The Rabbit Hole 2020

Door Babs Bingen 2 april 2020

Alle evenementen waarvoor een vergunning nodig is, zijn vanwege het coronavirus tot 1 juni verboden. Toch zijn er steeds meer evenementen, zoals Drift Festival, die later dan 1 juni gepland zijn en óók cancelen. Nijmegenaren vrezen nu ook voor festival Down The Rabbit Hole 2020. Dit zegt de organisaties erover.

Het festival, dat in Ewijk gehouden wordt, staat voor het weekend van 3, 4 en 5 juli 2020 op de planning. Jaarlijks lopen er zo’n 35 duizend festivalgangers over kampeer- en festivalterrein, waarvan héél véél Nijmegenaren. Ook jij misschien wel. Of je alvast een dikke streep door Down The Rabbit Hole 2020 moet zetten? Nog niet.

Voorbereidingen in volle gang

De organisatie schrijft op de website: “Het is zeer begrijpelijk dat er in de huidige omstandigheden veel vragen zijn over het wel- of niet doorgaan van Down The Rabbit Hole. De huidige maatregelen vanuit de overheid verbieden alle evenementen tot 1 juni 2020. DTRH vindt na deze datum plaats en daarom gaan wij er vooralsnog vanuit dat het festival gewoon doorgaat; de voorbereidingen zijn in volle gang.”

Situatie verandert dagelijks

Dat wil overigens niet zeggen dat de organisatie de ogen sluit voor het coronavirus. Op dit moment is het nog te vroeg voor de organisatie om uitspraken te doen over het al dan niet laten doorgaan van het festival. “Aangezien de situatie dagelijks verandert, nemen wij zeker tot half mei geen beslissingen over het doorgaan van DTRH -tenzij we worden ingehaald door een nieuwe realiteit. Wij vragen om jullie begrip voor deze situatie.

Meer over evenementen in Nijmegen:

Vierdaagse 2020 Nijmegen

Dit is het laatste nieuws over de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten 2020

Alle evenementen waarvoor een vergunning nodig is, zijn vanwege het coronavirus in ieder geval tot 1...

Koningsdag en tientallen andere evenementen gaan niet door in Nijmegen

Nijmeegse evenementen en samenkomsten waar een vergunning voor nodig is worden tot 1 juni verboden, ...

adv.