Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Stikke Hezelstraat krijgt er een nieuwe zaak bij en dit is wat er gaat gebeuren

Door Babs Bingen 21 november 2019

De verhuizing van lingeriewinkel Misous van de Stikke naar de Lange Hezelstraat, zorgde ervoor dat dit mooie pandje in het centrum van Nijmegen vrij kwam. Wij weten nu wat ermee gaat gebeuren!

De Nijmeegse ondernemer Marco van Marwijk gaat er een nieuwe zaak openen. Je kunt deze ondernemer al kennen van zijn drogisterij in de Molukkenstraat én in Neerbosch-Oost. Zijn filiaal in Neerbosch-Oost gaat nu sluiten. In de nieuwe zaak, die de Stadskamer gaat heten, staat straks de verkoop van twee merken centraal: betaalbare brillen van Eyelove en luxe verzorgingsproducten van Janzen. Marco: “Janzen is de tegenhanger van het bekende merk Rituals.”

Verrassend aanbod in Hezelstraten

In zijn drogisterij in de Molukkenstraat verkoopt Marco al enige tijd brillen van het merk Eyelove. Marco: “Dat loopt zó goed! Nu weten met name klanten met een auto ons te vinden. Nu komen we met dit merk naar het centrum om ook winkelende passanten te kunnen bedienen.” De ondernemer is blij met de locatie van zijn nieuwe zaak: “De Hezelstraten behoren tot één van de leukste winkelstraten van Nijmegen. Hier wordt je als klant nog echt verrast door het aanbod.”

Sta jij nu al te popelen om sinterklaas- en kerstcadeaus bij de Stadskamer in te slaan? Dan moet je nog even geduld hebben. Op zondag 1 december gaan de deuren voor het eerst open.

Vlakbij deze zaak zijn er nog meer newbees:

Goed Volk

Nieuw in Bottendaal: hier kun je straks touwtje trekken om je biertje te kiezen

Het altijd gezellige Bottendaal krijgt er een nieuw borrel- én eetcafé bij! Klaas Clemens (33) en Ma...

Hotspot-alert! Deze trendy schatkamer opent in de Lange Hezelstraat

Dames en heren opgelet: we krijgen er in de Lange Hezelstraat weer een mooie winkel bij! De Rotterda...
Schavuit & Co

Deze gave nieuwe Nijmeegse zaak is een slijterij en tattoo shop in één

Mickel van Nozems 6511, je weet wel; de barbier op de Nieuwe Markt waar we eerder over schreven, hee...

adv.