Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ANAC kartbaan is nu Planet Awesome: dit kan je er allemaal doen

Door Babs Bingen 10 maart 2020

De voormalige kartbaan van de ANAC in Nijmegen is helemaal verbouwd en omgetoverd tot Planet Awesome. Een plek waar je nu nog veel meer leuke activiteiten kan doen dan alleen karten.

We waren gewend dat we bij ANAC konden karten. Nu Planet Awesome er straks opent, kunnen we er nog veel meer dan dat. Hou je vast, want het is een hele rits leuke dingen: karten, bowlen, lasergamen in een filmwereld met actie, glow in the dark midgetgolfen en virtual reality spellen zoals escaperooms spelen. En alsof dat niet allemaal al leuk genoeg is, is er óók nog een gamehal met arcade spellen en een horecaplein voor een hapje en een drankje.

(Foto: Herm-Jan Klein Velderman)
Foto: Herm-Jan Klein Velderman
Foto: Herm-Jan Klein Velderman
Foto: Herm-Jan Klein Velderman

Planet Awesome is volgens ondernemers John Obdam, Peter Oosterbroek en Michel Mutsaers een entertainment centrum voor de hele familie. “Een plek waar je aan de werkelijkheid en de waan van de dag kunt ontsnappen en in een droom kan leven. Hoe dan? Nou, door één van de vele toffe activiteiten te doen”, aldus de ondernemers.

Levensgrote olifant

Om op de beleving van de bezoeker te kunnen inspelen, is er goed nagedacht over de aankleding. Eye-catchers uit het oude pand zijn hergebruikt in het decor van de lasergame. Ook rijst er een gigantisch verlichtte science-fiction boom uit de grond, naast een levensgrote olifant bij de glow in the dark midgetgolf.

Op zaterdag 14 maart gaat de nieuwe zaak open. Goed om te weten: er zijn allemaal leuke openingsacties waardoor je voordelig kennis kan maken met alle leuke activiteiten. Die vind je hier.

[UPDATE: Helaas gaat de opening van de zaak op 14 maart niet door in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Je leest er meer over op de website van De Gelderlander.]

Lees meer:

Gabbertje

Deze bekende Nijmeegse kledingwinkel opent binnenkort in de Molenstraat

Ken je de kinder- en tienerkledingwinkel Gabbertje in de Molenpoortpassage? Na tientallen jaren gaat...
chimneylicious

Chimneys, freakshakes en selfieccino’s: deze zaak opent in de Stikke Hezelstraat

De Stikke Hezelstraat krijgt er een nieuwe zaak bij! Op nummer 20 opent binnenkort Chimneylicious. E...

Dit café in de binnenstad gaat na acht mooie jaren dicht

We vinden het heel jammer: Café de Mug gaat na acht mooie jaren sluiten. Eigenaresse Marloes is toe ...

adv.