Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: door deze gezichtsbehandeling in Nijmegen ziet je huid er weer jong uit

Aangeboden door UltraBeauty 15 oktober 2020

Je huid is belangrijk, voor je gezondheid én voor je looks. Daarom is het belangrijk om je huid fit en vitaal te houden. Bij UltraBeauty Nijmegen weten ze precies hoe je jouw huid net dat beetje extra geeft, zonder onnatuurlijk ingrijpen. En je krijgt er nu ook nog eens flinke korting!

Bij UltraBeauty alles wat je nodig hebt om de huid van je gezicht een extra boost te geven met de Hydrogen Oxygen Facial. Deze veilige, verantwoorde en natuurlijke manier om jouw gezicht en huid een oppepper te geven bestaat uit zeven deelbehandelingen en kost tijdelijk maar €75,- (in plaats van €249,- euro).

Antioxidanten

Een uur lang heerlijk ontspannen en daarna weer fris en fruitig naar buiten lopen: het klinkt als muziek in je oren. Maar, hoe gaat zo’n behandeling in z’n werk? Een belangrijke pijler voor een gezonde huid zijn antioxidanten, een verzamelnaam voor verschillende vitamines en andere stoffen. Antioxidanten gaan vrije radicalen te lijf, agressieve stoffen die schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Tijdens de Hydrogen Oxygen Facial behandeling dringen de antioxidanten door middel van luchtdruk binnen in de diepere laag van je huid. Daar beschermen ze je huid en herstellen ze eventuele schade.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ultra Beauty
(Foto: UltraBeauty)

Geluidsgolven

Je zal er misschien van staan te kijken, maar ook de trilling van geluid kan heilzaam zijn voor je huid. Tijdens de Hydrogen Oxygen Facial behandeling maakt UltraBeauty namelijk gebruik van geluid. Zo wordt UltraSound therapie gebruikt om je huid meer volume te geven. Geluidsgolven zorgen hierbij voor kleine trillingen, een soort massage voor je huid. Dit stimuleert de doorbloeding en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Ook bevordert het de celvernieuwing. Tijdens de behandeling worden nog twee op geluidsgolven gebaseerde technieken ingezet om jouw huid op te peppen. Gaaf, toch?

Diamanten en kou

Bij de Hydrogen Oxygen Facial wordt er nog een belangrijke methode ingezet om je huid te verbeteren: kou! Een lage temperatuur is goed voor de huid en het gaat het verouderingsproces tegen. Het zet de huid aan tot het aanmaken van collageen, haalt irritatie uit de huid en het verbetert je teint. Helemaal natuurlijk, en supereffectief. Daarnaast wordt je dode huidlaag verwijderd met niets minder dan kleine diamanten tijdens de microdermabrasie behandeling.

Verwen jezelf en verjong je huid

Deze behandeling geeft je dus een mooie, egale en zachte huid, op een natuurlijke manier. Na de behandeling heb je gelijk een natuurlijke glow. Dit alles gebeurt helemaal veilig: er wordt alleen met de allernieuwste en medisch gecertificeerde apparatuur gewerkt. Gun jij jezelf ook een frisse, stralende huid en een heerlijk ontspannen bezoek aan UltraBeauty? Maak dan gebruik van de aanbieding en ga ervoor! In plaats van 249 euro betaal je nu tijdelijk €75,- euro. Dat is dus een korting van €175,- euro! Loop jij straks stralend naar buiten?

Je vindt UltraBeauty Nijmegen in Healthcentre Ultrasport.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door UltraBeauty. Meer over UltraBeauty ontdekken?

UltraBeauty

Geopend08:00 - 22:00

Rondweg 5, Nijmegen

 

adv.