Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Easyslim.nu val je makkelijk en gezond af

Aangeboden door Easyslim.nu Milsbeek 21 september 2019

Wil jij ook graag lekkerder in je vel zitten en een paar kilo’s kwijt? En heb jij ook het gevoel dat werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen ervoor zorgen dat je niet echt eet wat je zou willen? Of ben je al gestart met afvallen maar heb je last van het jo-jo effect? Lees dan vooral even verder!

Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu. Sinds april 2018 is Petra Noij actief in Milsbeek . Deze zeer goed bezochte studio heeft er per april 2019 een tweede behandelkamer bij gekregen. 

Hoe werkt Easyslim.nu?

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is pijnloos en veilig.

Petra Noij is zelf ervaringsdeskundige

Petra Noij is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht. Al jaren tobde zij met haar gewicht, diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp altijd maar even, maar altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet Petra Noij hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. Petra probeerde al menigmaal te stoppen met roken, maar ook dan vlogen de kilo’s er weer.  Tijdens haar allerlaatste poging kwam er een kennis langs die zeer goed bekend was met easyslim. Petra: “Na een paar behandelingen merkte ik al verschil, voelde me fitter worden en viel ook af.”
Al snel was Petra Noij zo enthousiast dat ze kort daarna zelf een Easyslim.nu studio is gestart in Milsbeek. 

Check deze leuke aanbieding

Bij Easyslim.nu in Milsbeek kost een intake en een proefbehandeling nu maar 49 euro in plaats van 89 euro. Wil jij hier gebruik van maken? Bel of app dan met 06-39013900 of mail naar [email protected]. Je kunt de afspraak voor een intake en proefbehandeling ook online inboeken. Dit doe je op de website easyslim.nu.
De studio in Milsbeek is te vinden aan de Langstraat 42 in Milsbeek en is maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Parkeren is gratis.


Meer over Easyslim.nu Milsbeek ontdekken?

Easyslim.nu Milsbeek beauty en wellness

Gesloten09:00 - 21:00

Langstraat 42, Nijmegen

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.