Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Powervrouw gespot: Anne-Jolijn opent eigen zaak in Stikke Hezelstraat

Door Babs Bingen 10 juli 2020

Misschien was het je al opgevallen, maar sinds 1 juni zit de kleurrijke winkel Nonna Nini niet meer in de Stikke Hezelstraat. In het knusse pandje vind je nu Anne-Jolijn Berg (27) met haar Studio AJ.

Voor sommige Nijmegenaren is Anne-Jolijn geen onbekende. Zo’n twee jaar geleden startte ze met het threaden, harsen, verven en bijknippen van wenkbrauwen bij kapsalon en conceptstore Blend, in de Lange Hezelstraat. Dat begon met één dag in de week. Klanten konden haar echter zo goed vinden, dat dat al snel vijf dagen per week werd. Nu heeft ze haar eigen zaak!

Wenkbrauwen, wimpers en later ook haar

Bij Studio AJ kun je je wenkbrauwen laten bijwerken of je wimpels liften. Over een tijdje kun je er zelfs naar de kapper! Anne-Jolijn: “Amy, eigenaresse van Blend, stopt vanwege haar zwangerschap met Blend. Daarom zocht ik een eigen pand. We kennen elkaar al jaren en wilden wel graag samen blijven werken. Na een beetje puzzelen is het gelukt om hier een kappersstoel en wastafel neer te zetten. Na haar zwangerschapsverlof gaat Amy in deze zaak haar klanten knippen. Dan huurt ze dus een stoel bij mij, in plaats van andersom.”

Make-up artist

Leuk om te weten: naast wenkbrauw- en wimperspecialist is Anne-Jolijn ook nog make-up artist. “Ik ben Studio AJ ooit begonnen als make-up artist en werkte met name op bruiloften. Make-up opdrachten op locatie doe ik nog steeds, maar kan nu ook hier.”

Wat er nu precies met het pand van Blend gaat gebeuren, is nog niet bekend. Wanneer we meer weten, laten we het je weten. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Lees ook:

Binnenkijken bij de monumentale woning van Joan en Cees: ‘Dit lag 25 jaar in opslag’

Joan en Cees kochten twee jaar geleden dit prachtige monumentale pand aan de Priemstraat. Juist ja: ...
Proefdruk Culinair Nijmegen

Deze 7 Nijmeegse zaken hosten pop-up horecahotspot in de Papierfabriek

Op de dag dat de Vierdaagse eigenlijk van start zou gaan, gaat er iets anders leuks gebeuren. Op din...

Liza van Sprok bij Nijmegen: ‘Het voelt hier alsof je op vakantie bent’

Als je in de zomer over de dijk fietst bij Nijmegen-Noord zie je aan die dijk een gezellig café, rec...

Meer over Studio AJ ontdekken?

Studio AJ beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:30

Stikke Hezelstraat 10, Nijmegen

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.