Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Altın Gün // Valkhof Festival x Doornroosje

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Poppodium Doornroosje
Stationsplein 11 6512 AB Nijmegen
Datum: 23 jul 2020
This event is sold out

Jaarlijks rolt Valkhof Festival tijdens de Vierdaagsefeesten de rode loper uit voor de headliners van de toekomst en vooruitstrevende acts uit verschillende stromingen. In 2020 kan dat niet in het idyllische Valkhofpark, maar die missie blijft fier overeind. Daarom slaat Valkhof Festival van 18 tot en met 24 juli de handen ineen met vaste partner Doornroosje, de Nijmeegse autoriteit op het gebied van spannende muziek, met zeven programma’s die voor beperkt publiek toegankelijk zijn. Zo kun je toch de Vierdaagsefeesten vieren én eindelijk weer genieten van avontuurlijke livemuziek. Van Altın Gün bijvoorbeeld!

Het uitgangspunt van Altın Gün is Turkse psychedelica en folk uit de jaren zeventig, maar de groep geeft daar met disco, funk en rock zijn eigen draai aan. De Nederlands-Turkse band verovert sinds debuutalbum ‘On’ langzaam maar zeker de wereld met een dansbare mix van fuzzy baslijnen, rauwe sazriffs en swingende percussie. De afgelopen tijd wierp de noeste arbeid van de groep zijn vruchten af: Altin Gün werd genomineerd voor een Grammy, ging op uitnodiging van King Gizzard & The Lizard Wizard naar Australië en tourde in de Verenigde Staten met no other than Tame Impala. Tussendoor maakte de band, die onlangs zijn derde album opnam, indruk op Valkhof Festival en Upon the My-o-My. Nu doen ze Nijmegen weer aan, voor twee bijzondere shows.

Tijdvak 1
19:30 deuren open
20:15 aanvang show
21:15 einde show

Tijdvak 2
21:45 deuren open
22:30 aanvang show
23:30 einde show

Tickets voor dit evenement zijn beperkt vanwege de maatregelen rond het coronavirus. Er zijn ook duotickets beschikbaar, geldig voor twee personen uit een gezamenlijk huishouden. Zij mogen naast elkaar plaatsnemen zonder anderhalve meter afstand te houden.


Meer over Poppodium Doornroosje ontdekken?

Poppodium Doornroosje cafés

GeopendHele dag open

Stationsplein 11, Nijmegen

Bekijk meer: cafés

Lees mee en reageer!