Winnen: 2 passe-partouts voor Best of the Fest in LUX voor echte filmfreaks!

Door Sophie van den Boogaard 24 januari 2018

Ben jij helemaal gek van films en wil je graag de crème de la crème van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) op het witte doek zien en dan ook nog gratis?! Dat kan!

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari kun je tijdens Best of the Fest in LUX een selectie zien van de beste films van het IFFR. Hier wil je natuurlijk niks van missen, en daarom geven wij 2 passe-partouts weg voor zaterdag 3 februari ter waarde van 37,50 euro per stuk! Leuk detail: er zijn nu alleen nog losse kaartjes te koop dus deze passe-partouts wil je echt hebben!

Highlights programma

Een aantal films die te zien zijn in LUX zijn wel heel bijzonder, zoals bijvoorbeeld The Florida Project. Deze film vertelt het verhaal van de 6-jarige Moonee die met haar 22-jarige moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida woont. Halley doet haar best om goed voor haar dochter te zorgen maar wil ondertussen ook nog wat lol kunnen beleven.

The Florida Project
Beeld uit The Florida Project.

Daarnaast is The Insult te zien. Een film over een onbenullig incident van een burenruzie dat leidt tot een langdurige, grote rechtszaak tussen een Libanese christen en een Palestijnse kroegbaas.

De film Hannah schetst een intiem portret van een vrouw die tussen realiteit en ontkenning verkeert, als ze om moet gaan met de opsluiting van haar echtgenoot.

Meedoen is makkelijk

Wil jij deze twee passe-partouts voor de zaterdag winnen? Dat kan. Laat je naam en emailadres achter zodat we je elke week een leuke update kunnen mailen van het laatste nieuws uit Nijmegen. Like ons ook nog eventjes op Facebook en dat was het! Echt? Ja, echt.

Helaas, deze prijsvraag is verlopen. Corine Mengers heeft gewonnen! Volgende keer beter!

LUX Nijmegen bioscopen

Nu open09:00 - 02:00

Mariënburg 38-39, Nijmegen

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Acties

adv.