Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Een High Beer voor 4 personen bij Brouwerscafé De Hemel

Door Kim te Woerd 4 november 2019

Heb jij zin in een avondje uit met vrienden, familie of wie dan ook? Heerlijke speciaalbiertjes drinken onder het genot van een lekker hapje? Dan komt dit héél goed uit! Wij verloten een High Beer voor 4 personen bij de Hemel.

Deze win-actie is gesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.

Bij De Hemel waan je je zowel binnen als buiten even in Franse kasteelsferen en geniet je van de lekkerste ambachtelijke producten. Ze branden er hun eigen koffie, maken er hun eigen chocola, en, jawel, brouwen er hun eigen bieren. Die kun jij nu allemaal gaan proeven tijdens een heerlijke High Beer inclusief lekkere hapjes bij De Hemel.

Brouwerij de Hemel
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Iedere Nijmegenaar maakt kans

En ja, het is toch best fijn als je zo’n High Beer helemaal voor niks, noppes, nada mag doen. Wie denkt: verrek, deze kans moet ik niet laten liggen, heeft het helemaal bij het juiste eind. Iedereen mag meedoen met de winactie. Dus of je nu jong, dertiger of bejaard bent, maakt niet uit; iedere Nijmegenaar maakt kans.

Hoe win ik die High Beer bij De Hemel?

Heel simpel: je hoeft je hieronder alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Naast kans om te winnen, word je op die manier op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Nijmegen. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen kan tot en met zondag 24 november 00.00 uur. Op maandag 25 november maken we de winnaar bekend. Uiteráárd krijgt de geluksvogel een persoonlijk bericht. Inschrijven maar:

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Brouwerscafé de Hemel ontdekken?

Brouwerscafé de Hemel cafés

Geopend12:00 - 00:00

Franseplaats 1, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.