Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 3 x Nijmeegs bierpakket bij je thuis bezorgd

Door Sophie van den Boogaard 17 april 2020

In verband met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus zijn alle Nijmeegse kroegen voorlopig gesloten. Wil dat zeggen dat je nu geen Nijmeegse biertjes meer kunt drinken? Neen! Wij geven namelijk 3 toffe bierpakketten weg van Mydearbeer.nl

Speciaalbieren bij je thuis

Mydearbeer is een initiatief van Lennard Terlouw. Je kunt je op de website van Mydearbeer inschrijven voor een bierabonnenement. Elke maand krijg je dan drie of zes bijzondere bieren bij je thuisbezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om iemand een bierpakket cadeau te geven.

(Foto: Mydearbeer.nl)

Zes Nijmeegse bieren

De drie bierpakketten die wij weggeven bevatten elk zes Nijmeegse biertjes. Je drinkt de Fruitcake IPA van Mannenpap, de Dodgeball van brouwerij Oersoep en een blonde Edelhert van Brouwerij Het Hert. Ook krijg je een Helse Engel van Brouwerij de Hemel, een Estus van brouwerij Waallicht én een Neus van diezelfde brouwerij.

Winnen doe je zo

Heb jij dorst gekregen van al die lekkere biertjes? Mooi! Je kunt namelijk zo’n Nijmeegs bierpakket winnen, want we geven er drie weg. Het enige (ja, echt het énige) wat je ervoor moet doen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo word je ook nog eens elke week op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit Nijmegen. Win-win dus!

Je kunt je inschrijven tot en met donderdag 23 april. Op vrijdag 24 april krijgen de winnaars bericht. Proost!

[Deze prijsvraag is helaas verlopen]

adv.