Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win kaartjes voor dit gloednieuwe Nijmeegse festival (met lokale zangers)! (actie verlopen)

Door Janneke van Bergen 22 mei 2019

Het heeft even geduurd maar het nieuwe Nijmeegse festival Waterkwartier op Stelten gaat door! Op zaterdag 29 juni staat het hele terrein van de Vasim in het teken van dit feestje. Op het feestje treden onder meer Sieneke, de gebroeders Knipping en Frank van Etten op.

Op het programma staan artiesten als Jeffrey Heesen, Wesley Bronkhorst, Jaman en Willem Barth. Ook Mary Jager, Gordon de Kiefte en Theo van Cleef beklimmen het podium. Daarnaast is er een braderie (van 14.00 tot 24.00 uur). Een dag later is er een Kidz Festijn, hier schreven we al eerder dit artikel over. Dit feest voor de kinderen is trouwens al uitverkocht.

Wij geven kaarten weg!

UPDATE: je kunt niet meer meedoen aan deze win-actie Kaarten kosten 4 euro (ex fee) en bestel je hier. Wij van indebuurt mogen trouwens 10 x 4 kaarten weggeven! Kans maken op deze kaarten is heel makkelijk! Schrijf je via onderstaand formulier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Doe dit voor maandag 3 juni en je maakt automatisch kans op die prijs. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

adv.