Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Luxe lunch voor thuis: zo win je 2 goedgevulde boxen van Fika

Door Sophie van den Boogaard 6 mei 2020

In deze tijd kunnen we allemaal wel wat leuk nieuws gebruiken. En dat hebben wij voor je! Want we geven namelijk 4 x 2 overheerlijke lunchboxen van Fika weg en jij kunt ze winnen.

Een terrasje pakken of even met een vriendin een kopje koffie drinken is er voorlopig niet bij. Gelukkig is er wel voldoende mogelijkheid om lunch en diner af te halen. Zo kun je ook bij lunchzaak Fika heerlijke broodjes en sapjes afhalen. En nu kun je dus zelfs twee van die lekkere lunchboxen winnen!

Scandinavisch concept

Fika heeft een Scandinavisch concept. Je eet er gerechten die je veel in Scandinavië ziet. Daarom heet de lunchbox ook een smørrebox. In dit verrassingspakket vind je twee smørrebroodjes, een gebakje en een verse fruitsmoothie. Je kunt kiezen voor een variant met vlees, vegetarische broodjes of een combinatie daarvan.

Schrijf je in en doe mee

Wil jij zo’n lekkere box winnen om samen, op gepaste afstand, eindelijk weer eens te lunchen met een vriend of vriendin? Of wil je je moeder verrassen en samen een smørrebrodje eten? Wij mogen 4 x 2 smørreboxen weggeven! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang die wekelijks in je inbox. Je maakt dan automatisch kans om twee boxen te winnen. Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Vul dan alsnog je gegevens in, dan doe je gewoon mee!

Meedoen kan tot 20 mei. Op 21 mei krijgen de winnaars bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

Lachen, gieren, brullen: deze wifi-namen in Nijmegen zijn heel creatief

Nijmegenaren zijn maar wát creatief met het bedenken van een herkenbare naam voor hun eigen WiFi-net...

Schaapherder Thom van Bos en Schaap: ‘Er zijn zo’n 400 lammetjes geboren’

Binnenkijken bij Ester: ‘Samen met een vriendin heb ik mijn bruidssluier gedipdyed’


Meer over Fika ontdekken?

Fika cafés

Geopend10:00 - 20:00

Van Broeckhuysenstraat 5, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.