Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans! Zo win jij een High Beer voor 4 personen bij Brouwerscafé De Hemel

Door Kim te Woerd 12 november 2019

Deze win-actie is gesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.

Wij Nijmegenaren zijn natuurlijk héél erg trots op de zeven stadsbrouwerijen die onze stad rijk is. Eén van die stadsbrouwerijen is De Hemel. In het Brouwerscafé tappen ze maar liefst 12 huisgebrouwen bieren. En wij hebben goed nieuws: jij kunt ze nu gratis proeven.

Jaaa, je leest het goed: jij kunt nu een bierproeverij met je vrienden, familie of wie dan ook doen, voor niks, noppes, nada. Indebuurt mag namelijk een High Beer inclusief hapjes voor 4 personen bij Brouwerscafé De Hemel weggeven. We schreven er vorige week ook al over, maar omdat dit zó een fantastische win-actie is, bij deze nog even een reminder. Dit is namelijk je laatste kans om mee te doen!

Hoe win ik die High Beer bij De Hemel?

Meedoen is een makkie: je hoeft je hieronder alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Naast kans om te winnen, word je op die manier op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Nijmegen. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen kan tot en met zondag 24 november 00.00 uur. Op maandag 25 november maken we de winnaar bekend. Uiteráárd krijgt de geluksvogel persoonlijk bericht. Inschrijven maar:

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Brouwerscafé de Hemel ontdekken?

Brouwerscafé de Hemel cafés

Gesloten11:00 - 01:00

Franseplaats 1, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

adv.