Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een speelkleed met de binnenstad van Nijmegen erop

Door Sophie van den Boogaard 15 september 2020

Wij houden van Nijmegen! Van de benedenstad, de Waalkade, de Grote Markt, de Lange Hezelstraat en alle andere iconische plaatsen in onze stad. Daarom geven we nu iets heel tofs weg: een speelkleed met de Nijmeegse binnenstad erop. Maar let op, je hebt nog tot maar tot 22 september om mee te doen. 

Op het speelkleed zien we onder andere ons geliefde Goffertstadion, station Nijmegen, de Vasim, het Kronenburgerpark, de Stevenskerk, de Radboud Universiteit, de Grote Markt, het Valkhof en uiteraard de Waalbrug. Leuk voor de kleinste Nijmegenaartjes, maar ook tof om als kleed te gebruiken.

Alle hotspots

Het speelkleed is gemaakt door jouwspeelkleed.nl en is 1,80 bij 1,30 meter groot. Kinderen kunnen met speelgoedautootjes op de wegen rijden, of met speelgoedpoppetjes langs alle hotspots van Nijmegen wandelen. Het Nijmeegse kleed werd bedacht door Bas van Creij en Dick van Creij. Dick vertelt: “Het was voor ons meteen duidelijke welke Nijmeegse plaatsen en gebouwen een plekje op het speelkleed moesten krijgen,” vertelt hij. “We komen vaak in Nijmegen en vinden het een prachtige stad. We zijn heel blij met hoe het kleed eruit ziet.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Bas en Dick speelkleed
Dick (links) en Bas ontwierpen een speelkleed van Nijmegen. (Eigen foto)

Win een speelkleed van Nijmegen

Wil jij een speelkleed winnen? Dat kan! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en maak automatisch kans op een kleed. Het lijkt te makkelijk om waar te zijn, maar meer hoef je niet te doen. Zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwtjes uit onze stad! Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Vul je gegevens dan gewoon nog een keer in. Je ontvangt de nieuwsbrief niet dubbel en maakt wel kans op het speelkleed van Nijmegen. Meedoen kan tot dinsdag 22 september. De winnaar krijgt uiterlijk vrijdag 25 september bericht. Succes!

[Update: de winnaar is inmiddels bekend]

Meer winnen in Nijmegen:

popocatepetl

Winnen: gratis cocktails bij Popocatepetl in Nijmegen

Bij Popocatepetl in Nijmegen verkeer je het hele jaar door in tropische sferen. Zo geniet je ook in ...

Meer over

Winacties

adv.