Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Herfstdrift uitverkocht: zo win je met indebuurt last-minute nog gratis kaarten

Door Babs Bingen 19 november 2019

De zomer mag dan voorbij zijn, maar het festivalseizoen loopt in Nijmegen altijd nog lekker door tot eind november. Dit jaar gaat het op 23 november los bij de Vasim tijdens Herfstdrift Festival 2019! Velen van ons hebben al een kaartje gescoord, want het is he-le-maal uitverkocht. Goed nieuws: wij mogen kaarten weggeven!

[Update: deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een bericht van ons ontvangen.]

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen? Herfstdrift 2019 staat echt bij-na voor de deur. Bij maar liefst zes verschillende podia op het altijd sfeervolle terrein van de Vasim, gaan de voetjes zaterdag 23 november flink van de vloer. Wat we van die verschillende zones dit jaar kunnen verwachten en welke acts je volgens de organisatie écht niet mag missen, leggen we je even uit.

Over krap anderhalve week is het zover, dus wel zo handig als je weet waar je wezen moet. Check de plattegrond en stippel je route uit! 🗺

Posted by Drift – Om te dansen on Thursday, 14 November 2019

Wat gaat er gebeuren?

De grootste stage van dit jaar is Elektrabel. Je kan rauwe beats verwachten met als afsluiter niemand minder dan Kobosil. Ook een aanrader: Ross From Friends speelt live bij NYMA.  De echte ravers moeten natuurlijk weer in de Vasim zijn, dé plek om ongegeneerd te beuken. Extra bijzonder: artiest Beverly Hills 808303 (aka IF) speelt hier voorlopig z’n laatste set onder zijn Beverly alias. Even zin in iets anders? Check dan de kelders van de Vasim bij de Garage, waar dit jaar experimentele muziek (UK garage, bass & dub – zonder step) door de speakers komt. En dan last but not least: Blauwdruk: ga daar zeker even een dansje wagen ook jij altijd blij wordt van disco, funky en house beats.

(Foto: Stef van Oosterhout)

Dit wordt het weer

Hoewel er op het terrein van Herfstdrift overal warme tenten en heaters zijn, is het tóch slim om het weer goed in de gaten te houden. Het blijft toch herfst. Trek die fijne warme trui maar uit de kast, zodat je als je van de ene stage naar de andere wandelt, geen kou vat.

 

Nijmegen Weer

[Update: deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een bericht van ons ontvangen.]

Wij geven kaarten weg!

Toch last minute besloten dat je toch héél graag een dansje gaat wagen bij een van deze podia? Het festival is jammer genoeg volledig uitverkocht. Gelukkig maak je bij ons kans om een Drift Herfstpakket te winnen. Wat daarin zit? Twee toegangskaarten voor het festival, één shirt van Drift naar keuze en één sjaal. Kun je dus én een vriend of vriendin blij maken én heb je een nieuwe outfit.

Zo win je het herfstpakket

Hoe je meedoet?
Stap 1: Volg indebuurt Nijmegen op Instagram.
Stap 2: Like de post op onze tijdlijn over Herfstdrift (zie hieronder).
Stap 2: Tag de vriend of vriendin die jij mee wil nemen naar Herfstdrift onder de post. Vermeld er ook even bij waarom jij deze editie van het festival niet wil missen.
De winnaar krijgt van ons via een persoonlijk bericht op Instagram te horen dat hij of zij de gelukkige is.

View this post on Instagram

[DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. De winnaar heeft een bericht ontvangen.] Aanstaande zaterdag gaat het weer helemaal los op de Vasim tijdens Herfstdrift Festival 2019! ✨ Velen van ons hebben al kaarten, want het is he-le-maal uitverkocht. Goed nieuws: wij mogen een herfstpakket van @driftomtedansen weggeven! 😏 Daar zitten 2 toegangskaarten in, een shirt van Drift naar keuze én een sjaal.🤩 Dit moet je doen: 1. Volg @indebuurtnijmegen hier op Instagram. 2. Like deze post. 3. Tag de vriend of vriendin met wie jij zaterdag op Herfstdrift een dansje wil wagen en vertel daarbij ook nog even waarom. 🤸‍♀ De gelukkige winnaar hoort van ons via een PB bericht. . . . #herfstdrift2019 #nijmegen #indebuurtnijmegen 📸: @stefvanoosterhout.nl.

A post shared by Indebuurt Nijmegen (@indebuurtnijmegen) on

Lees ook:

Hotspot-alert! Deze trendy schatkamer opent in de Lange Hezelstraat

Dames en heren opgelet: we krijgen er in de Lange Hezelstraat weer een mooie winkel bij! De Rotterda...

Trots: deze Nijmeegse cafés zijn de beste volgens de Café Top 100

Ook dit jaar publiceert Misset Horeca weer een lijst met de beste Nederlandse kroegen in de Café Top...

Feestje geven: hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen

Ben je binnenkort jarig, zijn je ouders 50 jaar getrouwd of heb je gewoon zin om een feestje te geve...

adv.