Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze toffe voorstelling in LUX wil je niet missen (en wij geven tickets weg!)

Aangeboden door LUX Nijmegen 7 november 2019

We kennen LUX natuurlijk allemaal als filmhuis. Maar wist je ook dat LUX véél meer is dan dat? Jaarlijks staan er ruim 100 theater-, muziek- en dansvoorstellingen op het programma. Wij speurden de agenda van LUX af naar voorstellingen die je écht niet wil missen.

Ook dit jaar staan er weer een aantal grote namen op het programma, zoals Toneelgroep Oostpool, Loes Luca en Eric Vloeimans. Daarnaast kun je bij LUX kennismaken met jong talent: de vlakke vloer biedt podium voor de professionele theater- en dansmakers van de toekomst. Tip: check regelmatig even de website van LUX voor de ludieke acties. Vorig jaar organiseerden ze bijvoorbeeld een heuse ‘Mannen met rode baarden‘-avond en mochten baasjes een keer met hun hond naar de film.

Deze dansvoorstelling wil je niet missen

Eén voorstelling in LUX springt er voor ons uit. Het gaat om de dansvoorstelling Role Model van Nicole Beutler Projects en DOX. Met een combinatie van dans, zang, spoken word en meeslepende muziek zetten zes urban performers op vrijdag 15 november een swingende avond neer, waarbij ze een belangrijke boodschap brengen: wees trots op wie je bent! Leuk detail: aan het einde van de avond kan er zomaar een spontane dansbattle met jou in de hoofdrol ontstaan.

Zo win je tickets voor Role Model

En we hebben goed nieuws: wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor deze dansvoorstelling in LUX. Hoe kun je meedoen? Laat ons in een reactie op Facebook weten met wie en waarom jij naar deze dansvoorstelling wilt gaan. Meedoen kan tot en met woensdag 13 november.

Dansvoorstelling Role Model vindt plaats op vrijdag 15 november om 20:30 uur. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Tickets kosten 19,00 euro, je bestelt ze hier.

Bekijk hier alvast de trailer:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door LUX Nijmegen. Meer over LUX Nijmegen ontdekken?

LUX Nijmegen bioscopen

Geopend09:00 - 01:00

Mariënburg 38-39, Nijmegen

Bekijk meer:bioscopen

adv.