Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis uitje: maak kans op twee kaarten voor dierenpark Burgers’ Zoo

Door Carin van der Meij 17 februari 2020

Olifanten, flamingo’s, panters, gorilla’s en zelfs leeuwen. Je hoeft gelukkig geen verre reis te maken om bijzondere dieren te bewonderen. Althans, je moet er wel een stukje voor reizen, naar onze buren in Arnhem. Daar vind je namelijk Burgers’ Zoo, een feestje voor het oog! Wij hebben een goede reden om Nijmegen voor een dagje in te ruilen voor Arnhem: bij indebuurt maak je kans op twee toegangskaarten voor dit dierenpark. 

In samenwerking met de Uitjeskrant mogen wij twee tickets (10+ jaar) weggeven. Samen kunnen jullie door de jungle lopen, op safari en nog veel meer leuks ontdekken. Als je het ons vraagt, is dit het perfecte uitje voor in de voorjaarsvakantie. Er is namelijk ook heel tof escape-spel tijdens de vakantieperiode: Escape Zoo. Net als bij de populaire escape rooms ga je hierbij codes kraken en puzzels oplossen. Je maakt een avontuurlijke tocht door de Bush, Desert, Ocean en Mangrove en ontdekt overal aanwijzingen. Escape Zoo is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar oud.

Hoe maak je kans?

Zeg jij geen ‘nee’ tegen een gratis uitje? Schrijf je dan hieronder snel in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op deze twee tickets. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Nijmegen. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 23 februari. We laten je niet lang in spanning: de volgende dag – maandag 24 februari – krijgt de winnaar een bericht. De kaartjes voor Burgers’ Zoo zijn tot en met 1 april 2020 geldig.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

[Update: deze prijsvraag is helaas afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.]

Nog veel meer leuke uitjes

Kan jij niet vaak genoeg op pad, alleen wordt je portemonnee daar niet bepaald blij van? Tip van ons: op de Uitjeskrant vind je tal van leuke uitjes voor een zacht prijsje. Neem gerust eens een kijkje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uitjeskrant.nl. Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

adv.