Try before you buy! 5 x hier volg je een gratis proefles

Door Sophie van den Boogaard 3 september 2017

Vind jij dat het tijd is om van de bank af te komen en een nieuwe hobby te zoeken? Wij vonden vijf plekken waar je een gratis proefles kan volgen.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis proefles yoga

yoga
Foto ter illustratie: ANP

Yoga is zo’n beetje overal goed voor. Je wordt er zowel fysiek als mentaal sterker en leniger door. Bij centrum voor Gezondheid en Welzijn SARVATA kan je een gratis proefles volgen om te kijken of het wat voor je is. Wie weet knap je er wel heel erg van op!


Meer over SARVATA Centrum voor Gezondheid en Welzijn ontdekken?

SARVATA Centrum voor Gezondheid en Welzijn yoga

Nu gesloten08:00 - 23:00

Schependomlaan 17e, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Boksen bij NABA

Wil jij die kilo’s er nu écht af? Boksen is the way! Gooi alle spanning eruit op de mat bij NABA in Nijmegen. De eerste twee trainingen bij NABA zijn vrijblijvend en gratis. De kan de proeflessen volgen op maandag tussen 18:30 en 20:00 uur, woensdag tussen 18:30 en 20:00 uur of vrijdag tussen 19:30 en 21:00 uur. Je hoeft alleen sportkleren en sportschoenen mee te nemen. Op de vereniging zijn bokshandschoenen en windselen te leen. Gewoon voor gaan!


Meer over NABA (Nijmeegse Amateur Boks Associatie) ontdekken?

NABA (Nijmeegse Amateur Boks Associatie) sportcentra

Nu open00:00 - 13:00

Thijmstraat 40, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Dansen bij MaxStudios


Wel zin om te dansen maar geen idee welke dans goed bij je past? Neem dan een proefles bij MaxStudios. Je kan kiezen uit Modern, Streetdance, Bellydance, Salsa, Afrodance en nog veel meer! Zo kan je je echt orienteren op iets wat bij je past. Inschrijven kan via de website.


Meer over MaxStudios Nijmegen ontdekken?

MaxStudios Nijmegen dansscholen

Nu gesloten09:00 - 18:00

Van Rosenburgweg 6, Nijmegen

Bekijk meer:dansscholen

Proefles Zen meditatie

Ben jij meer op zoek naar fitness voor je brains? Ga dan eens naar een proefles zen meditatie. Met meditatie leer je deze drukte in je hoofd op te merken en terug te keren naar wat je nú doet. Dit brengt meer rust en ontspanning. De proefles duurt een uurtje en je gaat meteen aan de slag met mediteren zodat je direct weet of het iets is voor je.


Meer over Zen.nl Nijmegen ontdekken?

Zen.nl Nijmegen sportcentra

Nu gesloten09:00 - 21:00

Lage Markt 5A, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Bootcamp in Nijmegen


Ben jij niet flauw en wil je gewoon keihard bootcampen? Kan ook, kost niks (de eerste keer dan). Bij City Bootcamp Nijmegen ga jij samen met andere enthousiaste bootcampers je kracht en conditie verbeteren. Door de vaste onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat. Dus kom van die bank af en go!

 

Meer over City Bootcamp Nijmegen ontdekken?

City Bootcamp Nijmegen sportcentra

Groenestraat 294, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Acties Doen

adv.