Plantenfanaten opgelet: hier in Nijmegen haal je binnenkort twee gratis planten op

Door Babs Bingen 26 februari 2019

Zodra het mooi weer is gaan wij aan de slag in de tuin of op het balkon: even de tuinset weer schoonmaken en een gezellig plantje erbij. Binnenkort kun je bij tuincentrum Intratuin twee gratis plantjes ophalen, hoe leuk is dat?!

Niks is natuurlijk echt gratis en je moet voor deze gratis planten dan ook een tegel uit je tuin inleveren. De actie is namelijk: tegel eruit, plant erin.

Groener

Deze actie is bedacht door vereniging Groei & Bloei en Intratuin om de wereld wat groener te maken. Hoe groener je tuin hoe meer vogels en vlinders er komen. En daarbij is het beter voor de afvoer van regenwater. Regenwater kan in een natuurlijke bodem beter naar beneden zakken, waardoor de riolering minder snel overbelast raakt.

Ook blijft de warmte minder lang hangen, dus ben jij met een groene tuin helemaal klaar voor nog een hete zomer ;).

Hoe werkt het?

Zaterdag 23 maart staat tussen 10.00 en 15.00 uur in de Intratuin een stand van Groei & Bloei. Daar lever je één tegel in en je krijgt een waardebon voor twee planten. Vervolgens mag je de planten uitzoeken uit een vooraf bepaald assortiment waaronder vrouwenmantel (Alchemilla), ijzerhard (Verbena), anemonen en zonnehoed (Echinacea). Lees hier meer over deze actie. Succes!


Meer over Intratuin ontdekken?

Intratuin tuincentra

Nu open09:30 - 18:00

Rijksweg 63, Malden

Bekijk meer:tuincentra

Lees ook:

9 x terrassen in de zon in Nijmegen

Hoe lekker is het altijd weer om na een lange winter voor het eerst op het terras te zitten? Wij vin...

5 x supermooie fietsroutes bij Nijmegen

5 x supermooie korte wandelroutes in Nijmegen

Meer over

Acties

adv.