Wow! Hier in Nijmegen scoor je vier dagen lang gratis (!!) pizza

Door Babs Bingen 19 maart 2019

Pizzaliefhebbers opgelet: vanaf woensdag 20 maart kun je vier dagen achter elkaar gratis pizza scoren in Nijmegen- zo lezen we op  De Gelderlander. Wie, wat, waar, hoe?! Dat leggen we je uit.

Eerder vertelden we je al dat er een vestiging van pizzaketen Domino’s opent aan de Daalseweg. Enneh: daar mogen wij allemaal smakelijk van meegenieten want de keten houdt ter ere van dit vierde Nijmeegse filiaal een gratis pizza Vierdaagse, meldt De Gelderlander. Wow!

4 dagen gratis pizza

Wat dat precies betekent? Van woensdag 20 maart tot en met vrijdag 22 maart scoor je tussen 14:00 uur en 15:00 uur een gratis (!!) pizza, steeds bij een ander filiaal in Nijmegen. Op zaterdag 22 maart is dat tussen 16:00 en 17:00 uur in het nieuwe filiaal aan de Daalseweg. Je moet de pizza dan wel elke dag op de juiste tijd, in de juiste zaak bestellen en ophalen.

23 maart opent de nieuwe zaak

Nu wil je natuurlijk weten waar je dan wanneer moet zijn. Op woensdag begint de Vierdaagse bij het filiaal aan de Groenestraat 243, op donderdag moet je aan de Molenweg 100 zijn en op vrijdag aan de Hatertseweg 815. Op zaterdag wordt de nieuwe zaak aan de Daalseweg geopend door onze Burgemeester Bruls, en krijg je daar ook tussen 14:00 uur en 15:00 uur gratis een pizza. Je mag dan kiezen tussen  Margaritha, Pepperoni of Chicken Kebab. Smakelijk!

Pizza GIF - Find & Share on GIPHY


Meer over Domino’s pizza Nijmegen ontdekken?

Domino’s pizza Nijmegen pizzeria's

Nu gesloten11:00 - 22:30

Groenestraat 243, Nijmegen

Bekijk meer:pizzeria's

Lees ook:

Yes: deze bekende pizzazaak opent binnenkort op de Daalseweg

Goed nieuws voor alle Nijmeegse pizzaliefhebbers! Binnenkort opent Domino’s Pizza namelijk zijn deur...

Meer over

Acties

adv.