Een chille bank en gratis Netflix: bij Woonboulevard Wijchen wordt het werkelijkheid

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 30 november 2018

Nu de dagen korter worden en het buiten nat en koud is wil je maar één ding en dat is lekker op de bank kruipen en genieten van je favoriete film of serie. Dat snappen ze bij Woonboulevard heel erg goed en daarom krijg je nu bij aanschaf van een bank gratis Netflix cadeau!

Optimaal genieten met gratis Netflix

Is het tijd om afscheid te nemen van jouw bank en een nieuw, relaxt model aan te schaffen? Dan hebben we goed nieuws! Als je een nieuwe bank koopt krijg je bij Woonboulevard Wijchen namelijk gratis Netflix cadeau. Ideaal om je nieuwe bank goed uit te proberen en er optimaal van te genieten! Bij de aanschaf van een bank vanaf 500 euro krijg je nu al 3 maanden Netflix, wat kan oplopen tot een jaar lang gratis Netflixen. Deze actie is bovendien geldig op alle merken merken m.u.v. de showroommodellen en banken met een lopende andere actie.

Maak jouw inter extra knus

Weet je nog niet zo goed wat je nou precies zoekt, maar weet je wel zeker dat jouw bank toe is aan vervanging? Loop dan gewoon eens binnen bij Woonboulevard Wijchen en laat je adviseren door de professionals in de winkel. Ga je voor een betaalbaar model of wil je een echte investering maken: het kan er allemaal. Kies voor lekkere zachte plofbank of juist voor een comfortabele hoekbank. Wat je ook wil: kom je eens oriënteren bij Woonboulevard Wijchen en maak jouw winter extra knus!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.