Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe jij al mee? Zoveel Nijmegenaren stuurden al post voor de indebuurt Kerstkaartenactie

Door Babs Bingen 13 december 2019

Hoe leuk zou het zijn als Nijmeegse ouderen wat extra hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens deze feestdagen?! Precies daarom houdt indebuurt Nijmegen een kerstkaartenactie. Doe jij al mee?

Je kunt je voorstellen dat wanneer je ouder wordt, je wereld ietsje kleiner wordt. Hoe leuk is het dan om een extra kaart in de bus te krijgen tijdens de kerst? Eerder riepen wij al op om voor Nijmeegse ouderen mooie kerstboodschappen in te sturen.

Al zo’n 80 kaarten

En dat deden jullie! Onze brievenbus puilde de afgelopen weken al flink uit met hartverwarmende post. We zien kleurrijke kaarten, met lieve teksten. Sommigen bevatten zelfs tekeningen of gedichtjes. Daar worden we blij van! We kunnen nu al maar liefst 80 ouderen blij maken met een lieve kaart.

De dames van lunchzaak Smaakrijk stuurden ook een stapel kaarten in (Foto: indebuurt Nijmegen)

Doe jij al mee?

Hoe meer, hoe beter! Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Stuur dus één of meerdere kerstkaarten, tekeningen of knutselwerken met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Uiteraard doen we ook verslag van het moment dat we bij Huize Roza in Nijmegen op de koffie gaan.

Redactie indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie
Kaapstander 24
6541 EK Nijmegen

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en bel aan of laat de kaart(en) achter in de brievenbus. De brievenbus is te herkennen aan de sticker van onze collega’s van de Gelderlander.

Nét voor de kerst gaat indebuurt de bewoners van Zorgcentrum Huize Roza in Nijmegen verrassen met een grote stapel kerstwensen. Mochten we kaarten over houden, dan gaan we natuurlijk ook nog bij andere verzorgingstehuizen langs.

Lees ook:

Mag dat: het netje rond de kerstboom in het plastic afval gooien?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

Oproep! Meest uitbundig en mooist versierde gebouwen en huizen in Nijmegen

'En in alle landen gaan de lampjes branden!'  Wie houdt er nou niet van mooie lampjes, gezellige gli...

9 x hier in Nijmegen koop je originele kerstversieringen

Het is weer tijd om de kerstsfeer in huis te halen. En daar weten Nijmeegse winkels wel raad mee. Er...

Meer over

Acties

adv.