Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x Nijmeegse aanbiedingen waar je de deur niet voor uit hoeft

Door Ilse Zoutewelle 28 maart 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden veel maatregelen getroffen. Thuiswerken, kinderen niet naar school, zo min mogelijk de straat op: het is nogal wat. Gelukkig kun je, ook vanuit huis, profiteren van fijne Nijmeegse aanbiedingen. Welke zoal? Wij zetten er een paar op een rij.

De regels van het RIVM zijn er niet voor niets, vermijd groepen mensen. Als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Online shoppen

Nijmeegse aanbiedingen
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Veel (kleding)winkels in Nijmegen besloten zelf om hun deuren dicht te gooien. Maar dat betekent niet dat je niet meer kan shoppen. Bij veel toffe winkels als Make My Day, de Fabriek en Concepstore 512  shop je nu ook online de leukste outfits. Bestel via socials of op de website. Dan komen ze het (gratis) op de fiets naar je brengen!


Meer over Make My Day Women ontdekken?

Make My Day Women conceptstores

Geopend10:00 - 19:00

Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Voordelig pannenkoeken eten

Nijmeegse aanbiedingen
Foto: Pixabay

Nu je de hele dag thuis zit met de kinderen is pannenkoeken bakken dé manier om ze happy te houden. Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is hij nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je meteen aan de bak, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Geopend09:30 - 18:00

Broerstraat 25C, Nijmegen

Bekijk meer:warenhuizen

Gratis e-books voor kinderen

Nijmeegse aanbiedingen
Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nou zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of nou ja bijna gratis. Je betaalt 1 cent per boek. Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.  

Gratis films

View this post on Instagram

🙏🏼❤️ #flattenthecurve

A post shared by Cinetree (@cinetreenl) on

Heb je Netflix inmiddels uitgespeeld? Bingewatch lekker verder op Cinetree. Tot en met 6 april kun je hier gratis films kijken. Het zijn allemaal rolprenten met een goed verhaal en (wel zo prettig nu) een happy end. Aanmelden kan hier. Goed om te weten: je account loopt na de zesde automatisch af.

Lees ook:

Kruidvat gezichtsverzorging €5.49

Vloerkleed Bahamas van € 79,99 voor € 51,99

GAMMA rolgordijnen en roljaloezieën van € 23,99 voor € 16,79

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.