Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hotelovernachting voor €34,95 en meer toffe acties in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 22 mei 2020

Het is leuk om lekker te eten en fijne boodschappen te doen zonder dat je aan het eind van je portemonnee een stukje maand overhoudt. Daarom zijn wij vast op jacht gegaan naar koopjes in Nijmegen deze week!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Tapas bij Lidl

Verse tapas van € 7,56 voor € 5

Wow, dat is voordelig smikkelen! Bij Lidl haal je vier bakjes tapas en daar hoef je maar vijf euro voor af te rekenen.

Zonnehoed

Ibizastyle tasje of zomérhoedje €5.99

Het voelt alsof de zomer al is begonnen! En hoewel dat misschien een andere zomer wordt dan je hoopte is het nog steeds lekker om hiervan te genieten. Dus dress-up, met deze leuke zonnehoed van Aldi bijvoorbeeld!

Hanglamp

hanglamp lavani van € 79,95 voor € 59,95

We zijn allemaal veel thuis en dat maakt dan we misschien wel toe zijn aan een nieuw interieur. Deze hanglamp van Karwei is een mooi begin! Modern en tijdloos.

Proost

Coca-Cola of Fanta 6-packs van € 4,08 voor € 2,99

Lekker proosten met een blikje A-merk frisdrank hoeft niet veel te kosten. Bij de Appie haal je een sixpack voor 2,99 euro.

Plumeau

Plumeau met bamboe handgreep €2.99

Voorjaarsschoonmaak here I come! Deze decadente stoffer noemen we een plumeau. Het bamboe handvat zorgt voor comfort terwijl jij je huis helemaal schoon maakt. Voor 2,99 euro is ‘ie de jouwe. je vindt ‘m in de schappen bij Kruidvat.

Olijfboom

Olijfboom €14.99

Planten maar! De zomer komt eraan en van dit seizoen zijn olijfbomen toevallig helemaal fan. Leuk voor de mediterraanse sfeer in je eigen tuin! Je haalt ‘m voor 14,99 euro bij Lidl.

Overnachting voor 34,95

Ben jij wel toe aan een nachtje ontspannen? Mooi, want via uitjeskrant.nl kun je heel voordelig overnachten. Voor 34,95 logeer je al in een Fletcher Hotel naar keuze! Het mooiste aan vakantie is natuurlijk altijd thuiskomen in Nijmegen, maar heel soms is er even uit zijn ook wel lekker.


Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

Meer aanbiedingen:

Una onthardings-zout €0.79

Kinderpicknicktafel €39.99

Kropsla, komkommer, bosui en radijs van € 1,38 voor € 1

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.